توصیه محققان؛ سبزیجاتی که باید در رژیم غذایی گنجانده شوند
|یسکافه: مصرف طیف وسیعی از سبزیجات با رنگ های مختلف از طرف پژوهشگران سفارش می شود چونکه سبزیجات دارای انواع مواد مغذی بوده و برخی ترکیبات فراتر از ویتامین ها و مواد معدنی هستند.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، پژوهشگران در تحقیقی به بررسی بهترین سبزیجاتی پرداختند که ارتباط قوی ای با کاهش ریسک مبتلاشدن به بیماری های مزمن دارند. بر همین مبنا ۴۷ نوع از سبزیجات بر طبق دارابودن ۱۷ ماده مغذی معروف رده بندی شدند. مواد مغذی شامل ویتامین های A، C، D، E، K، و خیلی از ویتامین های گروه B، همراه با مواد معدنی کلسیم، پتاسیم، آهن و زینک و به علاوه فیبر و حتی پروتئین بود. طبق این رده بندی، ۵ سبزی اول به شرح زیر هستند: شاهی کلم چینی (کاهو ژاپنی) برگ چغندر اسفناج کولارد سبز (نوعی کلم) در ادامه این فهرست کلم کالی، شابانک (در نواحی کرمان می روید)، کاهو برگ، بروکلی و کلم بروکسل قرار دارند.
منبع: یسکافه