جندقی عنوان کرد؛ جمع آوری نمک های بدون مجوز از نانوایی ها
|یسکافه: رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، نسبت به جمع آوری نمک های بدون مجوز از نانوایی هشدار داد.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، جعفر جندقی گفت: نمک مصرفی باید استاندارد و خالص باشد، یعنی اینکه نمک تولیدی نشان استاندارد و سیب سلامت از وزارت بهداشت داشته باشد. وی ضمن اشاره به تبلیغات در مورد نمک های دریا و نمک های رنگی، افزود: نمک ها با توجه به نوع ناخالصی که دارند امکان دارد رنگ های مختلفی داشته باشند و تبلیغات در این خصوص فقط موجب لطمه به سلامت افراد می شود. جندقی گفت: در بازدیدهای میدانی از نانوایی ها که بازرسان وزارت بهداشت انجام می دهند اگر به موارد بدون مجوز و استاندارد از نمک برخورد کنند، ضمن جمع آوری آنها؛ پیگیری های قانونی هم صورت خواهد گرفت. رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: نمک موجود در نان باید یک درصد باشد و اگر در بازدیدهای میدانی که بازرسان وزارت بهداشت انجام می دهند به موارد بدون مجوز برخورد کنند، آن واحد صنفی مورد پیگرد قانونی قرار می گیرد.
منبع: یسکافه