مطالعات نشان می دهد؛ فیبر رژیمی موجود در قارچ به هضم غذا و کاهش وزن کمک می کند
|یسکافه: مصرف غذاهای سرشار از فیبر رژیم غذایی قسمتی از یک رژیم غذایی سالم می باشد.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، یک منبع غنی کمتر شناخته شده از فیبر رژیم غذایی به نام “کیتین” را می توان در اسکلت سخت پوستان و حشرات و همین طور در قارچ ها یافت.
از طریق یک مدل موش، پژوهشگران دانشگاه واشنگتن شواهدی پیدا کرده اند که مصرف کیتین می تواند به افزایش هضم، پایین آمدن چربی بدن و ارتقاء کاهش وزن کمک نماید.
خوردن غذاهای سرشار از فیبر قسمتی از یک رژیم غذایی سالم می باشد چونکه فیبر به روش های مختلفی همچون بهبود هضم و حفظ وزن سالم کمک می نماید.
مطالعات گذشته همین طور نشان میدهد که فیبر رژیم غذایی می تواند به کاهش سطح کلسترول، بهبود سطح قند خون و کاهش خطر مبتلاشدن به سرطان روده بزرگ کمک نماید.
در حالی که ممکنست بیشتر افراد بدانند که فیبر رژیم غذایی را می توان در میوه ها، سبزیجات، حبوبات و غلات کامل یافت، تعدادی از منابع عالی کمتر شناخته شده فیبر در اسکلت سخت پوستان و حشرات و همین طور قارچ ها وجود دارد.
این نوع از فیبر به عنوان کیتین شناخته می شود که در افزایش هضم، پایین آمدن چربی بدن و کاهش وزن موثر است.
کیتین یک بیوپلیمر طبیعی است که در اسکلت های پوسته پوسته مانند میگو و خرچنگ و در دیواره های سلولی قارچ ها یافت می شود.
کیتین کمی شبیه پروتئین کراتین موجود در ناخن های انسانی عمل می کند. کیتین موجود در حشرات و سخت پوستان کمک می نماید تا پوسته بیرونی محافظ خودرا سخت و محافظتی کنند.
کیتوزان نوعی کیتین است که به طور معمول به عنوان یک افزودنی غذایی و در مکمل ها مورد استفاده قرار می گیرد.
به عنوان یک نوع فیبر نامحلول، کیتین در آب حل نمی شود و با کمک به جابجایی مواد بوسیله سیستم دستگاه گوارش، به پروسه هضم کمک می نماید.
علاوه بر این، تحقیقات قبلی نشان میدهد که کیتین مزایای دیگری را برای بدن فراهم می آورد، از جمله:
• به عنوان یک پربیوتیک در میکروبیوم روده عمل می کند
• کاهش التهاب
• جلوگیری از یبوست
• بهبود کاهش وزن
• صیانت از پوست.
دکتر «استیون ون دایکن»، نویسنده اصلی این مطالعه، توضیح داد: «مصرف فیبر رژیم غذایی با متابولیسم سالم هم راه است.»
در طول مطالعه، دانشمندان پاسخ سیستم ایمنی بدن را در حین هضم کیتین پیدا کردند. کیتین بطور خودکار پاسخ ایمنی را به وجود می آورد و به سلول های معده می گوید تولید آنزیم ها به نام کیتینازها را برای تجزیه کیتین بالا برند.
دکتر ون دایکن افزود: «ما مطالعه کردیم که چگونه کیتین توسط کیتینازهای بدن شکسته یا هضم می شود. این اتفاق بعد از خوردن کیتین رخ می دهد، و پروسه هضم با فعال کردن سلول های سیستم ایمنی بدن که بر چاقی و متابولیسم نیز تأثیر می گذارد، بیشتر می شود. ما فکر می نماییم که مداخله در این راه ممکنست راهی برای بهبود سلامت متابولیک باشد.»
منبع: یسکافه