مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی مطرح کرد؛ پایش سموم ۴۰ محصول کشاورزی
|یسکافه: مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، در مورد استفاده از سموم مجاز در فرآورده های کشاورزی توضیحاتی ارائه داد.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، فرامرز خدائیان، روز یکشنبه در نشست خبری اولین رویداد سلامت بنیان که در محل سالن کنفرانس سازمان غذا و دارو برگزار شد، اظهار داشت: ما وظیفه داریم حداکثر دوز مجاز سموم مورد استفاده در محصولات کشاورزی را محاسبه نماییم که به همین دلیل برای آن یک سند تهیه شده است. وی با تأکید بر اهمیت تامین امنیت غذایی مردم، اضافه کرد: ما ناچاریم برای بهبود فرآورده های غذایی از سموم مجاز استفاده نمائیم و هر سال برای محصولات خام کشاورزی و دامی، میزان استفاده سموم را مورد بررسی قرار می دهیم. خدائیان، یکی از چالش ها را در روند شناسه گذاری محصولات دانست و افزود: حجم زیادی از گلخانه های کشاورزی در کشور شناسه گذاری شده اند. مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، با بیان این مطلب که ۴۰ محصول کشاورزی را پایش و نظارت می نماییم، اظهار داشت: در انجام پایش ها، شاهد عدم انطباق برخی از محصولات با میزان سموم مجاز هستیم که بیشترین عدم انطباق شامل سبزیجات است. وی ادامه داد: امنیت غذایی مقوله مهمی است که برای حفظ آن باید شرکت های دانش بنیان را وارد این عرصه نماییم. خدائیان اظهار داشت: صنعتی کردن محصولات بومی و شناسایی تقلبات غذایی، همچون دلیلهای ورود شرکت های دانش بنیان به عرصه محصولات کشاورزی و غذایی است. وی بر اهمیت دیپلماسی غذا بمنظور تامین امنیت غذایی اصرار کرد و اضافه کرد: این دیپلماسی شامل محصولات و فرآورده های غذایی وارداتی و صادراتی می شود.