محققان هشدار می دهند؛ ارتباط مصرف خوراکی های مضر و افزایش مبتلا شدن به افسردگی
|یسکافه: تحقیقات نشان می دهد مصرف خوراکی های مضر موسوم به جانک فودها (هله هوله ها) سبب بالا رفتن خطر مبتلاشدن به اختلالات روانشناختی نظیر اختلال دوقطبی و افسردگی می شود.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، جانک فودها نه تنها برای متابولیسم بدن مضر هستند، بلکه باعث بالا رفتن خطر مشکلات روانشناختی نظیر اختلال دوقطبی و افسردگی می شوند.
مشخص شده است مصرف مواد خوراکی پرقند با مبتلا شدن به اختلال دوقطبی مرتبط می باشد، درحالیکه مصرف غذاهای سرخ شده یا فرآوری شده با افسردگی مرتبط می باشد.
«جیم بانتا»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه لوما لیندا کالیفرنیا، در این باره می گوید: «ما هنوز به انجام تحقیقات بیشتری برای پی بردن به وجود این ارتباط نیاز داریم.»
وی در ادامه می افزاید: «دستورالعمل های رژیمی برای افراد مبتلا به بیماری روانی باید در نظر گرفته شود تا بتوان این بیماری ها را کنترل کرد.»
در این مطالعه، محققان داده های به دست آمده از نظرسنجی تلفنی از ۲۴۰ هزار نفر را که بین سال های ۲۰۰۵ تا ۲۰۱۵ انجام شده بود، بررسی کردند.