متخصص طب سنتی عنوان کرد؛ غذاهای مناسب فصل پاییز

به گزارش یسکافه، یک متخصص طب سنتی در مورد تدابیر فصل پاییز و مصرف غذاهای مناسب این فصل توضیحاتی ارائه نمود.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، الهام اختری اظهار داشت: در فصل پاییز اختلال خواب، اگزما، بیماری پوستی، درد مفاصل، اختلال خلق و…، با پاییز تعدادی از ما خودرا بیشتر نشان میدهد. وی به غذاهای مضر این فصل اشاره نمود و اظهار داشت: مصرف فست فودها، ادویه تند و تیز، ترشی ها، بادمجان، عدس، پنیر شور، رب و سس ها، چای پر رنگ، شوری ها، قهوه، نسکافه، کاکائو غلیظ در پاییز مناسب نمی باشد. این متخصص طب سنتی گفت: مصرف غذاهایی مانند تخم مرغ عسلی، شیرینی های طبیعی از شکر و بادام و پسته، مغزها، انجیر، کشمش و مویز، شیره انگور، زیتون، به، سیب، انار، انگور، گلابی، سبزی خوردن، شلغم، خاکشیر، پرهیز از نوشیدن آب سرد، و دوری جستن از سرمای ابتدای بامداد و آخر شب، پوشاندن سر در زمان خواب و پرهیز از خواب روز سفارش می شود. اختری افزود: خواب با معده پر، خوابیدن در محلهای سرد سفارش نمی شود و دوری جستن از خشم، اضطراب، پرهیز از انواع خون گیری همچون فصد و حجامت مگر به تشخیص پزشک، حمام آب نیمه گرم، و چرب کردن بدن با روغن بادام شیرین پس از آن و مهمتر ورزش روزانه، کافی است که در کنار معاشرت اجتماعی و خوشدلی کردن و غذای مناسب جان و تن شما را ایمن می کند و از تهاجم باد پاییزی در امان نگه می دارد.

منبع:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.