محققان استرالیایی می گویند؛ فرقی بین مصرف شیر پرچرب و کم چرب برای کودکان وجود ندارد

نتایج یک تحقیق جدید نشان داده است که لبنیات پرچرب به اندازه کم چرب برای بچه ها مفید می باشد.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، نتایج تحقیقات دانشگاه ادیت کووان استرالیا نشان داده است سفارش های بهداشت عمومی فعلی که سفارش می کند کودکان بالای دو سال از محصولات لبنی کم چرب استفاده کنند، امکان دارد احتیاج به تجدیدنظر داشته باشد.
در این مطالعه طی یک دوره سه ماهه، ۴۹ کودک سالم ۴ تا ۶ ساله به صورت تصادفی به جای لبنیات معمولی، لبنیات کم چرب یا پرچرب دریافت نمودند.
برای نخستین بار، محققان چاقی، ترکیب بدن، فشارخون و نشانگرهای زیستی کودکان را به صورت جامع اندازه گیری کردند تا اثرات مصرف لبنیات را بر آنها زیر نظر بگیرند.
پروفسور «ترز اوسالیوان»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «یافته ها تفاوت قابل توجهی بین چاقی یا سلامت قلب و عروق در دو گروه نشان نداد.»
وی در ادامه اضافه کرد: «قبلا تصور می شد که کودکان خردسال به علت میزان کمتر چربی های اشباع شده و چگالی کمتر انرژی بهتر است از محصولات لبنی کم چرب استفاده نمایند تا به نوبه خود به پیشگیری از چاقی و خطر در رابطه با بیماری های قلبی عروقی کمک نماید.»
به گفته وی، «نتایج ما نشان داده است که کودکان سالم می توانند با خیال راحت محصولات لبنی پرچرب را بدون نگرانی از چاقی یا اثرات نامطلوب قلبی مصرف کنند.»
با در نظر گرفتن نتایج فعلی و تحقیقات قبلی، محققان اذعان دارند که تجدیدنظر در آینده در مورد دستورالعمل های رژیم غذایی باید سفارش کند که کودکان دو ساله و بالاتر می توانند از لبنیات پرچرب یا کم چرب استفاده کنند.

منبع:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.