محققان می گویند؛ مصرف انبه باعث تسکین بیماری التهاب روده می گردد
|به گزارش یسکافه تحقیقات نشان می دهد مصرف انبه تاثیر مثبتی بر افراد مبتلا به بیماری التهاب روده دارد.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، «سوزان تالکات»، از دانشگاه A&M تکزاس آمریکا به همراه تیم تحقیقش، استفاده از انبه تازه را در کنار درمان اصلی بیماری خفیف تا متوسط التهاب روده بررسی کردند.
به گفته تالکات، «بیماری التهاب روده فاکتور پرخطر اصلی سرطان روده است. مطالعات اخیر نشان داده است بیماری التهاب روده بر حدود ۱.۵ میلیون نفر در آمریکا، حدود ۲.۲ میلیون نفر در اروپا و تعداد به مراتب بیشتر در سایر کشورها تاثیر می گذارد.»
وی در ادامه می افزاید: «سرطان روده بزرگ ناشی از زخم های است که به علت بیماری التهاب روده در طول ۱۰ تا ۱۵ سال بوجود آمده اند.»
به گفته تالکات، چندین مطالعه مزایای سلامت ترکیبات ثانویه گیاهی در میوه ها و سبزیجاتی نظیر انار، مرکبات و کورکومینوئیدها را نشان داده و اثبات شده است پلی فنول ها سبب کاهش روند التهاب در بیماری های مزمن مانند بیماری های قلبی-عروقی، سرطان و بیماری های التهابی روده می شوند.
انبه سرشار از گالوتانین ها، گروهی از پلی فنول های مولکولی بزرگ است، که می تواند با استفاده از برخی باکتری های روده به مولکول های کوچک، قابل جذب و بیواکتیو تجزیه شود.
محققان در رژیم غذایی بیشتر از ۳۰۰ شرکت کننده این مطالعه که مبتلا به بیماری التهاب روده بودند روزانه ۲۰۰ تا ۴۰۰ گرم انبه گنجاندند. از شرکت کنندگان خواسته شد به تدریج در طول هفته اول مصرف انبه شان را بالا برند.
محققان دریافتند پس از گذشت ۸ هفته از مصرف انبه، علائم بیماری التهاب روده به شکل چشمگیری در این افراد کاهش یافته بود. بعلاوه مشخص شد وجود GRO، مولکول در رابطه با رشد سرطان روده، هم به شکل قابل توجهی کاهش یافته بود.
همچنین محققان دریافتند لاکتوباسیل روده و دیگر باکتری های پروبیوتیک مفید بعد از مصرف انبه به صورت قابل توجهی افزایش پیدا کرد.
از اینرو محققان سفارش می کنند بیماران مبتلا به التهاب روده در کنار درمان دارویی شان بهتر است انبه هم مصرف کنند.