مطالعات نشان می دهد؛ دارچین برای کاهش قند خون دیابتی ها مفیدست

یسکافه: بگفته پژوهشگران، افراد مبتلا به دیابت می توانند با تغییرات ساده در رژیم غذایی، میزان قندخون شان را کنترل نمایند.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر، پژوهشگران دریافتند دارچین می تواند به کاهش میزان قندخون در افراد مبتلا به دیابت کمک نماید. در این شرایط، بدن قادر به تولید میزان کافی انسولین نیست بنا بر این میزان قندخون افزایش می یابد. در صورت عدم درمان دیابت، قندخون بالا می تواند منجر به بیماری قلبی و سکته شود.
به گفته پژوهشگران، افزودن دارچین به رژیم غذایی سبب بهبود حساسیت انسولین و کاهش میزان ورود قند به جریان خون می شود.
مطالعات نشان میدهد دارچین با اختلال در آنزیم های مختلف هضم، میزان گلوکز (قند) ورودی به جریان خون را می کاهد. این روند سبب کُندشدن روند تجزیه کربوهیدرات ها در دستگاه گوارش می شود. زمانیکه کربوهیدرات ها تجزیه می شوند، تبدیل به قند قابل هضم می شوند، سپس وارد جریان خون شده و میزان قندخون را می افزایند.
دارچین بوسیله کُندکردن روند تجزیه و جذب کربوهیدرات ها به کنترل میزان قندخون کمک می نماید.
نتایج تحقیق اخیر نشان میدهد این عملکرد دارچین ناشی از وجود دو آنزیم است: α-amylase لوزالمعده ای و α-glucosidase روده ای. این دو آنزیم، فعالیت انسولین را تقلید کرده و سبب می شوند جذب گلوکز بوسیله سلول ها کُند شود.
به گفته پژوهشگران، دارچین می تواند قندخون در حالت ناشتا را ۱۰ تا ۲۰ درصد کم کند.
محققان سفارش می کنند مصرف روزانه یک گرم دارچین می تواند به افزایش حسایست انسولین و کنترل بهتر دیابت نوع۲ کمک نماید. همین طور می تواند سبب کاهش میزان کلسترول بد بدن در مدت ۴۰ روز پس از مصرف توسط افراد دیابتی میانسال شود.

منبع:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.