مواد غذایی برای کاهش استرس و تقویت ایمنی بدن

به گزارش یسکافه، مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت بر نقش تغذیه در کاهش استرس، تقویت ایمنی و مواجهه با آلودگی هوا و به مصرف میوه ها، سبزیجات، حبوبات و امگا ۳ در برنامه غذایی روزانه تأکید نمود.
احمد اسماعیل زاده مدیر کل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری مهر بر اهمیت تغذیه در کاستن استرس و بهبود سلامت روان اشاره نمود و اظهار داشت: گنجاندن میوه ها، سبزیجات و منابع غذایی گیاهی در رژیم روزانه، به علت دارا بودن ترکیبات مفید، می تواند به کاستن استرس و کنترل اشتها کمک نماید. همچنین، امگا ۳ که در روغن های گیاهی، ماهی و غذاهای دریایی یافت می شود، نقش مؤثری در کاستن استرس و کنترل وزن دارد. وی ادامه داد: برای تقویت سیستم ایمنی، مصرف آنتی اکسیدان های موجود در میوه ها، سبزیجات و حبوبات، کاهش مصرف نمک، قند و چربی های مضر ضروری می باشد. هرچه این مواد را کمتر مصرف نماییم، سیستم ایمنی قوی تری خواهیم داشت. تغذیه مناسب راهی برای مواجهه با آلودگی هوا وی در مورد تغذیه مناسب در شرایط آلودگی هوا، اظهار داشت: نوشیدن مایعات و آب به میزان کافی در اولویت است. مصرف میوه ها و سبزیجات به علت آنتی اکسیدان های فراوان، ماهی به علت امگا ۳، حبوبات و حداقل ۲ تا ۳ واحد لبنیات در روز سفارش می شود. مدیر کل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت افزود: اشخاصی که به علت فعالیت روزانه بالا به دنبال افزایش انرژی هستند، به جای مصرف بیش ازحد قهوه و شکلات، بهتر است رژیم غذایی متنوعی شامل میوه ها، سبزیجات، حبوبات، غلات، پروتئین ها و لبنیات داشته باشند. همچنین، کاهش وزن تدریجی و تأمین مواد مغذی موردنیاز بدن از راه تغذیه سالم می تواند خستگی را کم کند. در صورت ادامه احساس کرختی، بررسی کمبودهای تغذیه ای و مصرف مکمل های موردنیاز ضروری می باشد.

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.