چرا نان کامل بهتر از نان سفید است
|به گزارش یسکافه، کارشناس اداره کل فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اهمیت مصرف نان کامل به جای نان سفید، خواهان ترویج فرهنگ استفاده از محصولات غلات کامل برای ارتقای سلامت عمومی شد.
به گزارش یسکافه به نقل از ایفدانا، زهره پوراحمد، ضمن اشاره به تفاوت های نان کامل و نان سفید، اظهار داشت: نان سفید فاقد سبوس و جوانه گندم است لذا از نظر ویتامین های گروه B بسیار فقیر است. مصرف این نوع نان می تواند خطر ابتلاء به دیابت را افزایش داده و با تشکیل سیری کوتاه مدت، منجر به گرسنگی زودرس شود. همینطور ارزش تغذیه ای پایین نان سفید می تواند در افزایش وزن و چاقی نقش داشته باشد. وی ادامه داد: در مقابل، نان کامل که با حفظ سبوس و جوانه گندم تولید می شود، سرشار از ویتامین های گروه B و مواد مغذی است. این نان به کنترل قند خون کمک کرده، خطر ابتلاء به دیابت را می کاهد و حتی می تواند از سکته های قلبی و مغزی پیشگیری کند. مصرف نان کامل مقاومت بدن را در مقابل بیماری های مزمن، بخصوص سرطان، بالا می برد. پوراحمد تصریح کرد: نان کامل، به علت داشتن فیبر و مواد مغذی بیشتر، رنگی تیره تر از نان سفید دارد. وی تاکید کرد: مصرف نان کامل گامی مؤثر در ارتقای سلامت فردی و جلوگیری از بیماری های مزمن است. استفاده از محصولات غلات کامل باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل گردد تا جامعه ای سالم تر داشته باشیم.
منبع: یسکافه