سرد مزاج ها در فصل سرما چه غذاهایی مصرف کنند؟
|به گزارش یسکافه، متخصص طب سنتی درمورد تغذیه در فصل پاییز توضیحاتی عرضه داد.
مریم مقیمی متخصص طب سنتی در گفتگو با خبرنگار مهر راجع به بایدها و نبایدهای مواد غذایی در فصول سرد اظهار داشت: به صورت کلی تغذیه در فصول سرد اخلاط و مواد زائد در بدن تجمع پیدا می کنند و دفع آن برای افراد سخت می شود. سفارش می نماییم برای دفع بهتر، افراد بامداد ناشتا حتما یک استکان آب جوش مصرف کنند. وی افزود: اشخاصی که در فصول سرد از آب جوش استفاده می نمایند کمتر گرفتار یبوست می شوند. آب جوش برای دفع اخلاط و مواد در بدن کمک کننده است بخصوص برای اشخاصی که سابقه یبوست و بواسیر دارند، بهترین درمان است. متخصص طب سنتی همینطور اضافه کرد: مزاج پاییز و زمستان سرد و خشک است. افراد تلاش کنند از غذاهایی با مزاج سرد و خشک استفاده نکنند. خوردن غذاهای شور و تند، آب یخ برای تمامی افراد منع شده و جهت کمک به گوارش و سیستم ایمنی بدنشان بهتر است بیشتر از شلغم و ترب که از صیفی جات هستند به شکل پخته و در سوپ و آش استفاده گردد. مقیمی اذعان کرد: در مورد مصرف میوه ها، مصرف میوه هایی مانند نارنگی، کیوی که مزاج آنها سرد است برای اشخاصی که مشکلات گوارشی ندارند منعی ندارد اما اشخاصی که مشکلات گوارشی و گرفتار معده درد، نفخ هستند نباید از این میوه ها استفاده کنند؛ اگر هم خواستند استفاده نمایند حتما با مصلح آن (عسل، زنجبیل) و در مقدار خیلی کم مصرف کنند.
منبع: yescafe.ir