اسلامیان عنوان کرد؛ آثار زیانبار قند و شکر بر سلامت افراد

یسکافه: به گزارش یسکافه، عضو هیأت علمی دانشکده علوم تغذیه و صنایع غذایی اظهار داشت: قندهای مصنوعی موجب کاهش باکتری های مفید دستگاه گوارش و در نتیجه اثرات منفی بر سلامت افراد می شوند.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، غزاله اسلامیان، با اشاره به تأثیرات مثبت و منفی مصرف قند و شکر، اضافه کرد: طعم شیرین به عنوان یک مزه لذت بخش برای بیشتر افراد مطرح است و بدون این طعم، خوردن خیلی از غذاها دشوار است. به گفته ی ایشان، تأثیرات روانی مواد غذایی شیرین کم نیست؛ بطورمثال در فرد دچار افسردگی خوردن شکلات یا سایر غذاهای شیرین می تواند به تحمل شرایط و بهتر شدن حال فرد کمک نماید. استادیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: برمبنای راهنماهای تغذیه ای دنیا، حداکثر مقدار قند ساده دریافتی برای افراد سالم ۱۰ درصد کالری روزانه تعیین شده است. بطورمثال در یک فرد غیردیابتی که نیاز کالری روزانه وی ۲۰۰۰ کیلوکالری است، حداکثر قند ساده دریافتی روزانه ۵۰ گرم برآورد شده است. به گفته ی ایشان، بنا به سفارش انجمن قلب آمریکا نیز دریافت قندهای ساده برای زنان به میزان ۱۰۰ کالری روزانه (۲۵ گرم) و برای مردان ۱۵۰ کالری روزانه (۳۵ گرم) مجاز است. اسلامیان اشاره کرد: هر حبه قند معادل پنج گرم قند ساده و هر قاشق غذاخوری شکر نیز معادل ۱۵ گرم قند ساده است. وی با اشاره وجود قند در مواد غذایی صنعتی، اظهار داشت: تعدادی از مواد غذایی صنعتی، طعم شیرینی ندارند اما حاوی قند هستند مانند سس قرمز یا کچاپ که هر قاشق غذاخوری آن حاوی چهار تا پنج گرم قند است. این دکترای تخصصی تغذیه اشاره کرد: در رژیم غذایی خردسالان زیر ۲ سال از مصرف غذاهای صنعتی حاوی قند و شکر خودداری شود.

منبع:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.