کارشناس سازمان غذا و دارو عنوان کرد؛ سفارش های تغذیه ای به زائرین اربعین

به گزارش یسکافه، کارشناس فرآورده های غذایی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: همزمان با مراسم پیاده روی اربعین حسینی و با عنایت به گرمای هوا رعایت برخی نکات تغذیه ای برای حفظ سلامت زائرین ضروری می باشد.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، زهره پوراحمد اظهار نمود: برای پیشگیری از اسهال سفارش می شود زائرین غذاهایی کامل پخته شده و گرم مصرف کنند و از مصرف میوه های نشسته و پوست گرفته نشده پرهیز کنند. وی ادامه داد: لبنیات فقط به شکل پاستوریزه مصرف شود و نوشیدنی ها بهتر است به شکل بطری در بسته تهیه و مصرف شود. همینطور با عنایت به این که یخ میکروارگانیسم ها را از بین نمی برد ازاین رو استفاده از نوشیدنی حاوی یخ نمی تواند سلامت آنرا تضمین کند؛ ولی چای و قهوه داغ معمولا مشکلی ایجاد نمی نماید. این کارشناس سازمان غذا و دارو ضمن اشاره به این که مصرف انواع سالاد در صورتیکه بسته بندی شده نباشد و از شستشوی کامل اجزای آن اطمینان وجود نداشته باشد، منطقی نیست، خاطرنشان کرد: در صورت عدم دسترسی به آب در بطری در بسته، جوشاندن آب به مدت ۳ دقیقه و سپس خنک کردن در دمای اتاق می تواند باعث از بین بردن میکروارگانیسم ها شود. در صورت وقوع اسهال مسافرتی غالباً پس از سه روز بدون درمان خاصی بجز جایگزینی مایعات از دست رفته، بهبودی حاصل می شود. وی سفارش کرد: جهت پیاده روی ایمن مسیرهای طولانی کفش مناسب ورزشی قابل انعطاف پوشیده شود و یک کوله پشتی مناسب و سبک حاوی وسایل ضروری استفاده گردد. حتما از کرم ضد آفتاب مناسب جهت پیشگیری از صدمه اشعه فرابنفش به پوست استفاده گردد. همینطور پوشیدن لباس هایی که کاملا پوست را می پوشاند و استفاده از پشه بند در حین استراحت هم می تواند در صورت وجود پشه آئدس از نیش زدن و بروز عفونت جلوگیری نماید.

منبع:

برچسب ها:, , ,

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.