بهفر تاکید کرد؛ لزوم تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائرین اربعین

یسکافه: به گزارش یسکافه، مدیرکل نظارت بر فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، بر لزوم تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائرین اربعین تاکید نمود.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، عبدالعظیم بهفر اظهار داشت: یکی از مهم ترین دغدغه های زائرین در پیاده روی اربعین، تأمین و توزیع غذای سالم با ماندگاری بالا، کم حجم با انرژی زیاد و مزه ای مناسب می باشد که در صورت عدم توجه و دقت کافی بخصوص با گرمای کم نظیر ماه و روزهای اخیر می تواند به چالش جدی برای شرکت کنندگان در این مراسم معنوی تبدیل گردد. او همینطور با طرح این مورد که امروزه بیشترین رقابت در صنعت غذا در ابعاد تکنولوژیک آن است، تصریح کرد: بهره گیری از آخرین فناوری های روز دنیا برای حفظ و گسترش بازار صنعت غذا و فرآوری غذا امری ضروری می باشد و آینده متعلق به محصولات و فرآورده هایی است که اهدافی همچون بهبود کارایی، طولانی شدن عمر ماندگاری و تازگی محصول، بهبود کیفیت و ایمنی غذا را از راه بهره گیری از تکنولوژی های جدید نظیر خلاء و نانو دنبال می کند. بهفر با اشاره به اینکه مبتنی بر مقررات فرآورده های غذایی و آشامیدنی، نظارت بر مراکز نگهداری و سردخانه ها، مشمول دریافت مجوزهای بهداشتی است، خاطرنشان کرد: نظارت بر رعایت مقررات و ضوابط بهداشتی در انبارها و مراکز نگهداری فرآورده های غذایی و آشامیدنی به منظور کنترل و حفظ سلامت محصولات و به دنبال آن سلامت جامعه ضروریست و بخش مهمی از زنجیره تأمین غذا به حساب می آید.

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.