گزارش محققان ایتالیایی؛ رژیم غذایی مدیترانه ای شانس بقا را پس از سرطان بالا می برد

به گزارش یسکافه، یک مطالعه جدید نشان داده است که رژیم غذایی مدیترانه ای می تواند به بازماندگان سرطان کمک نماید تا سلامت قلب خویش را حفظ کنند و عمر طولانی تری داشته باشند.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، محققان گزارش دادند بیماران سرطانی که الگوهای غذایی آنها به رژیم غذایی مدیترانه ای نزدیک بود، عمر طولانی تری داشتند و خطر مرگ ناشی از قلب در آنها کاهش پیدا کرد.
به طور خاص، محققان دریافتند، بیماران سرطانی که از رژیم غذایی مدیترانه ای پیروی می کنند، ۳۲ درصد کمتر در معرض خطر مرگ زودرس و ۶۰ درصد کمتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی قرار دارند.
«ماریا بندیتا دوناتی»، محقق بنیاد Umberto Veronesi در ایتالیا، در اطلاعیه ای اظهار داشت: «نتایج نشان داده است که بیماری های مزمن مختلف، مانند تومورها و بیماری های قلبی، در واقع مکانیسم های مولکولی یکسانی دارند.»
به گفته محققان، رژیم غذایی مدیترانه ای بر مصرف مقدار زیاد میوه و سبزیجات تازه، غلات کامل، دانه ها، آجیل، حبوبات و روغن زیتون تمرکز دارد.
ماهی و غذاهای دریایی باید حداقل دو بار در هفته مصرف شوند و لبنیات و پروتئین های بدون چربی باید روزانه در وعده های کوچک تر مصرف شوند. رژیم غذایی مصرف حداقل گوشت قرمز و غذاهای فرآوری شده و حذف نوشیدنی های شیرین را تشویق می کند.
برای این مطالعه، محققان ۸۰۰ بیمار سرطانی بزرگسال ایتالیایی را به مدت بیشتر از ۱۳ سال بین سالهای ۲۰۰۵ و ۲۰۱۰ دنبال کردند.
محققان خاطرنشان کردند که انتظار می رود به لطف درمان های بهتر، تعداد بازماندگان سرطان در سالهای آینده افزایش یابد. با عنایت به این مطلب، درک این که چگونه یک رژیم غذایی خوب امکان دارد سلامت و تندرستی افرادی را که سرطان را شکست داده اند، بهبود بخشد، خیلی مهم است.
رژیم مدیترانه ای بیشتر از غذاهایی مانند میوه، سبزیجات و روغن زیتون تشکیل شده است که منابع طبیعی ترکیبات آنتی اکسیدانی هستند که می تواند مزیت مشاهده شده از نظر مرگ و میر نه تنها در اثر سرطان، بلکه همینطور از بیماری های قلبی عروقی را توضیح دهد.

منبع:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.