بهفر خبر داد؛ کاهش مصرف سموم کشاورزی با رهیابی محصول از مزارع

یسکافه: به گزارش یسکافه، مدیرکل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو اظهار داشت: برنامه ملی کاهش مصرف سموم کشاورزی با امکان رهیابی محصول از مزارع با همکاری دو دانشگاه شیراز و مازندران اجرا می شود.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، عبدالعظیم بهفر اظهار داشت: ارزیابی انبارها و مراکز نگهداری محصولات غذایی در سرتاسر کشور از آیتم های خیلی مهم است و حتما باید مورد پایش قرار گرفته و بازرسی شود که با همکاری بین بخشی امکان پوشش گسترده تری ایجاد می شود. وی ادامه داد: پایش محصولات غذایی با ریسک بالا مانند محصولات لبنی و دریایی با جدیت بیشتری صورت خواهد گرفت، همینطور یکی از برنامه های دیگر اداره غذا شناسه گذاری فرآورده های وارداتی است، باآنکه در این عرصه میزان واردات محصول نهایی چندان پرتعداد نیست. مدیرکل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ضمن اشاره به برنامه کاهش مصرف سموم کشاورزی اظهار نمود: اجرای این برنامه متأسفانه سالیان سال توسط وزارت جهاد کشاورزی ابتر مانده بود اما با همت دانشگاه علوم پزشکی شیراز و مازندران امکان رهیابی محصول با نمونه برداری از مزارع شروع شده است. به نقل از ایشان، برنامه عملیاتی در مورد آفتکش ها نیز در دست انجام است و پایش های محصولات از لحاظ فلزات سنگین و نیترات برای ارتقا سطح سلامت مردم در دستور کار سازمان غذا و دارو قرار دارد.

منبع:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.