محققان پی بردند؛ پوست پرتقال می تواند به بهبود سلامت قلب کمک کند

به گزارش یسکافه، محققان دانشگاه فلوریدا دریافته اند که عصاره ای از پوست پرتقال امکان دارد به بهبود سلامت قلب در موش های نر کمک نماید.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، طی چند سال قبل تحقیقات زیادی بر روی تعاملات بین میکروبیوم روده بدن و سلامت کلی متمرکز بوده است.
مطالعات گذشته همینطور مصرف برخی مواد غذایی همچون بلوبری، حبوبات، دانه چیاو سبزیجات برگدار را با بهبود سلامت قلب و عروق مرتبط می دانند.
اکنون، مطالعه جدیدی نشان داده است عصاره ای که از پوست پرتقال تهیه شده است امکان دارد به بهبود سلامت قلب و عروق کمک نماید.
برای این مطالعه، محققان بر روییک ترکیب آلی به نام تری متیل آمین ان اکسید(TMAO) تمرکز کردند. TMAO زمانی تولید می شود که باکتری های موجود در میکروبیوم روده از مواد مغذی و مواد غذایی خاصی مانند گوشت قرمز و محصولات لبنی تغذیه کنند.
«یو وانگ»، محقق ارشد و دانشیار دانشگاه فلوریدا، می گوید: «ما از تحقیقات قبلی می دانیم که بعضی از باکتری های روده از مواد مغذی خاصی در طول هضم تغذیه می کنند و مواد شیمیایینظیرTMAOرا تولید می کنند که می تواند به پیشبینی بیماری های قلبی عروقی در آینده کمک نماید.»
مطالعات گذشته TMAO را با افزایش ریسک ابتلاء به بیماری های قلبی مانند آترواسکلروز، فشار خون بالا، فیبریلاسیون دهلیزی و سکته مغزی و همینطور بیماری مزمن کلیوی و سرطان روده بزرگ مرتبط می دانند.
برای کمک به کاهش میزانTMAO بوجود آمده در میکروبیوم روده، وانگ و تیمش به پوست پرتقال روی آوردند.
وانگ اظهار داشت: «در عصاره پوست پرتقال، ما مواد شیمیایی خاصی را یافتیم که می توانند تولید مواد شیمیایی را که می توانند به سیستم قلبی عروقی صدمه برسانند، مهار کنند.»
دانشمندان دو نوع عصاره پوست پرتقال را تولید و آزمایش کردند؛ یکی با کسر قطبی و دیگری با کسر غیر قطبی.
در طول این مطالعه، محققان دریافتند که عصاره پوست پرتقال غیرقطبی می تواند تولیدTMAO را در ۱۰ موش نر متوقف نماید.
دانشمندان همینطور ترکیبی به نام feruloylputrescineرا در قسمت قطبی عصاره پوست پرتقال شناسایی نمودند که به صورت قابل توجهی آنزیم مسئول تولید تری متیل آمین (TMA) را که در تولیدTMAO نقش دارد، مهار کرد.

منبع:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.