محققان پی بردند؛ قرارگیری زودهنگام در معرض بادام زمینی از آلرژی جلوگیری می کند
|به گزارش یسکافه، یک کارآزمایی بالینی جدید گزارش می دهد که تغذیه بچه ها با بادام زمینی در اوایل دوران کودکی می تواند خطر مبتلا شدن به آلرژی به بادام زمینی را در آنها بشدت کم کند.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر به نقل از هلث دی نیوز، محققان گزارش دادند کودکانی که از نوزادی تا ۵ سالگی به صورت منظم از محصولات بادام زمینی تغذیه می کردند تا آن زمان که به سنین نوجوانی رسیدند، ۷۱ درصد کمتر آلرژی به بادام زمینی داشتند.
دکتر «جین مارازو»، مدیر مؤسسه ملی آلرژی و بیماری های عفونی، اظهار داشت: «این مطالعه باید اعتماد والدین و مراقبان را تقویت کند که تغذیه کودکان با محصولات بادام زمینی از دوران نوزادی طبق دستورالعمل های تعیین شده می تواند محافظت پایدار در مقابل حساسیت بادام زمینی ایجاد نماید.»
مارازو در ادامه اضافه کرد: «اگر این استراتژی ساده و ایمن به شکل گسترده اجرا شود، می تواند از ده ها هزار مورد آلرژی به بادام زمینی پیشگیری کند.»
برای این مطالعه، محققان بیشتر از ۵۰۰ کودک را که قبلاً در یک کارآزمایی بالینی برای آزمایش قرار گرفتن در معرض بادام زمینی بعنوان وسیله ای برای پیشگیری از حساسیت به بادام زمینی شرکت کرده بودند، ردیابی کردند.
نیمی از بچه ها از دوران نوزادی به صورت منظم بادام زمینی مصرف می کردند، در حالیکه نیمی دیگر از بادام زمینی اجتناب کرده بودند.
محققان دریافتند که ورود زودهنگام بادام زمینی به رژیم غذایی آنها خطر ابتلاء به آلرژی به بادام زمینی را در سن ۵ سالگی تا ۸۱ درصد کم می کند.
این مطالعه جدید کودکان را در سنین نوجوانی با میانگین سنی ۱۳ سال دنبال کرد.
محققان دریافتند که بیشتر از ۱۵ درصد از کودکانی که در دوران نوزادی از مصرف بادام زمینی اجتناب کرده بودند، حالا به بادام زمینی آلرژی دارند، در حالیکه بیشتر از ۴ درصد از کودکانی که از سنین پایین در معرض بادام زمینی بودند، حساسیت داشتند.
به گفته محققان، این نشان میدهد که اثر محافظتی مصرف اولیه بادام زمینی در طول زمان، بدون احتیاج به تقویت آن با ادامه خوردن بادام زمینی به صورت مداوم در دوران کودکی و نوجوانی باقی می ماند.