محققان چینی پی بردند؛ رژیم غذایی فستینگ ریسک بیماری قلبی را بیشتر می کند
|یسکافه: یک مطالعه جدید هشدار می دهد که رژیم فستینگ متناوب ممکنست برای قلب مضر باشد.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، نتایج یک پژوهش نشان میدهد افرادی که غذا خوردن خودرا به یک بازه زمانی ۸ ساعته محدود می کنند، در مقایسه با افرادی که آزادانه غذا می خورند، حدودا دو برابر بیشتر در معرض خطر مرگ ناشی از مشکلات قلبی هستند.
محققان خاطرنشان کردند که این برخلاف تحقیقات قبلی است که در آن رژیم فستینگ متناوب چندین معیار مربوط به سلامت قلب همچون فشار خون، قند خون و سطح کلسترول را بهبود می بخشد.
«ویکتور ونزه ژونگ»، رییس اپیدمیولوژی در دانشکده شانگهای و محقق ارشد این مطالعه، اظهار داشت: «ما شگفت زده شدیم که متوجه شدیم افرادی که از یک برنامه غذایی ۸ ساعته و با زمان محدود پیروی می کنند، بیشتر در معرض خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی عروقی هستند.»
وی در ادامه می افزاید: «اگرچه این نوع رژیم غذایی به سبب فواید کوتاه مدت بالقوه محبوب بوده است، تحقیقات ما به وضوح نشان میدهد که در مقایسه با محدوده زمانی معمولی غذا خوردن ۱۲ تا ۱۶ ساعت در روز، مدت زمان کمتر غذا خوردن با طول عمر بیشتر ارتباطی ندارد.»
برای این مطالعه، ژونگ و همکارانش داده های بیش از ۲۰۰۰۰ بزرگسال آمریکایی را که در یک نظرسنجی سالانه در مورد سلامت و تغذیه بین سالهای ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۸ شرکت کرده بودند، تحلیل و بررسی کردند. این نظرسنجی الگوی غذا خوردن شرکت کنندگان را ردیابی کرد.
به گفته پژوهشگران، خیلی از افرادی که به رژیم غذایی فستینگ با محدودیت زمانی پایبند هستند، تمایل دارند تمام غذای خودرا در یک بازه زمانی ۸ ساعته بخورند و سپس بقیه روز چیزی نخورند.
با مقایسه داده های رژیم غذایی با گزارش های ملی مرگ، پژوهشگران دریافتند افرادی که تمایل داشتند تمام وعده های غذایی خودرا در یک بازه زمانی ۸ ساعته در روز بخورند، ۹۱ درصد بیشتر در معرض خطر مرگ ناشی از مشکلات قلبی هستند.
به گفته پژوهشگران، در بین افراد مبتلا به بیماری قلبی، محدود کردن مصرف غذا به یک بازه زمانی ۱۰ ساعته با ۶۶ درصد بیشتر خطر مرگ ناشی از بیماری قلبی یا سکته مرتبط می باشد.
به گفته ژونگ، تحقیقات بیشتری برای درک بهتر این که چرا خوردن در یک محدود زمانی ممکنست برای سلامت قلب مضر باشد، مورد نیاز است.
منبع: yescafe.ir