کارشناس سازمان غذا و دارو عنوان کرد؛ نظارت سختگیرانه سازمان غذا و دارو بر فرآورده های گوشتی
|یسکافه: به گزارش یسکافه، کارشناس نظارت بر فرآورده های گوشتی سازمان غذا و دارو، از نظارت های مستمر و سختگیرانه بر فرآورده های گوشتی اطلاع داد.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، نیره ذکی پور، درباره ی نحوه نظارت سازمان غذا و دارو بر فرآورده های گوشت ی مانند سوسیس و کالباس، گفت: باتوجه به نظارت های مستمر سازمان و استفاده از مواد اولیه ایمن و با کیفیت، سوسیس و کالباس و سایر فراورده های گوشتی مناسب و با کیفیت خوب در کشور تولید می شود و از آن جایی که تنوع و کیفیت فراورده های گوشتی تولیدی در داخل کشور بالا است، نیاز به واردات نداریم. وی درباره ی حساسیت های نظارتی سازمان غذا و دارو در عرصه محصولات و فراورده های گوشتی، اضافه کرد: اصولاً نظارتی که این سازمان اعمال می کند روی همه فراورده های غذایی همچون سوسیس و کالباس برمبنای ضوابط و مقررات بهداشتی جاری است و توسط معاونت های غذا و دارو صورت می گیرد و در صورت مشاهده هرگونه عدم انطباق با مقررات، با متخلف برخورد می نماییم و اقدامات قانونی لازم به انجام می رسد. کارشناس نظارت بر فرآورده های گوشتی سازمان غذا و دارو افزود: اصولاً هر فرآورده ای می بایست تحت نظارت بهداشتی دستگاه های نظارتی مثل وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو تولید شود ولی محصولاتی که بطور غیرقانونی و خارج از نظارت مذکور، تولید و عرضه می شوند تهدید کننده سلامت مردم خواهد بود و از نظر این سازمان بدون مجوز شناخته می شود. ذکی پور سفارش کرد: مصرف کنندگان در زمان انتخاب فرآورده های مذکور، به پروانه ساخت معتبر سازمان غذا و دارو توجه نمایند.