محمدی عنوان کرد؛ ماندگاری ارزش غذایی نان با حداکثر ۵ درصد سبوس گیری
|یسکافه: رئیس سازمان غذا و دارو، تولید نان با حداکثر 5 درصد سبوس گیری، موجب ماندگاری ارزش های غذایی در قوت غالب مردم کشورمان دانست.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، سیدحیدر محمدی، در حاشیه دومین کنگره بین المللی بهداشت و صنایع غذایی، برگزاری این کنگره را ارائه روش های جدید در ارتقای کیفیت صنایع غذایی و افزایش ارزش غذایی محصولات، بررسی راه های ارتقای کیفیت و سلامت محصولات غذایی عنوان نمود و اظهار داشت: تولید نان کامل، یکی از آرزوهای دیرین چند دهه اخیر کشور بود که امروز تحقق یافت. وی ادامه داد: متأسفانه در سالهای قبل ۲۸ درصد سبوس نان گرفته می شد که ارزش تغذیه ای، املاح معدنی و ویتامین های نان را می گیرد. محمدی افزود: با کوشش های صورت گرفته، امروز شاهد تولید نان با حداکثر ۵ درصد سبوس گیری هستیم که بیشتر ویتامین های گروه B، کلسیم، آهن، روی و فسفر موجود در سبوس باقی می ماند و نان کاملی برای مصرف کنندگان شمرده می شود. رییس سازمان غذا و دارو با اشاره به این که تعدادی از بیماریهای گوارشی ناشی از نقص ویتامین ها و کمبود املاح معدنی در مواد غذایی است، اشاره کرد: نان قوت غالب مردم کشور است و طبعاً اگر ارزش تغذیه ای نان بالاتر برود، اثرات خوبی بر سلامت مردم خواهد داشت. وی اشاره کرد: تولید نان کامل در استان خوزستان شروع شده و امیدواریم در سراسر کشور نیز این مهم تحقق یابد.