اسماعیل زاده تاکید کرد؛ علت استفاده زیاد از نمک در پخت نان

به گزارش یسکافه، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نسبت به استفاده زیاد از نمک در پخت نان اخطار داد.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، احمد اسماعیل زاده اظهار داشت: در خیلی از موارد نانواها به سبب کیفیت بد آرد به آن نمک زیادی می زنند که برای سلامت افراد مضر است، بنا بر این وزارت بهداشت مدتی است که در میزان نمک نان بازبینی کرده است. وی با اشاره به این که میزان نمک مصرفی در کشور در حدود ۱۲ گرم در روز یعنی حدودا ۲ برابر استاندارد جهانی است، اضافه کرد: میزان نمک مصرفی باید ۳ تا ۵ گرم در روز باشد که قسمتی از این نمک بوسیله مواد غذایی که در آنها پنهان بوده تامین می شود و میزان نمک موجود در نان باید کمتر از یک درصد باشد. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت افزود: میزان مصرف نمک بالا علاوه بر بیماریهای قلبی عروقی سبب بیماری هایی مزمن همچون سرطان می شود و حتی بتازگی ثابت شده کسانی که نمک بالایی مصرف می کنند در معرض ابتلاء به دیابت هم هستند.

منبع:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.