نتایج یک مطالعه جدید نشان می دهد؛ آلو ژاپنی در جلوگیری از فشارخون و بیماری های قلبی موثر است

به گزارش یسکافه، مطالعات نشان می دهد که آلوی ژاپنی که به نام اوم شناخته می شود، امکان دارد فواید سلامتی مانند محافظت در مقابل فشار خون بالا و بیماری های قلبی عروقی داشته باشد.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، تقریبا ۱.۳ میلیارد نفر در سراسر دنیا فشار خون بالا دارند. فشار خون بالا همینطور نخستین عامل خطر مرگ در جهان است.
داشتن فشار خون بالا، فرد را در معرض خطر زیاد سایر انواع بیماری های قلبی قرار می دهد.
محققان دانشگاه تمپل پنسیلوانیا پی بردند که کنسانتره آب آلو ژاپنی می تواند به کاهش خطر بیماری قلبی عروقی در افراد مبتلا به فشار خون کمک نماید.
دانشمندان همینطور دریافتند که کنسانتره آب این میوه به محافظت در مقابل ابتلاء به فشار خون بالا کمک می نماید.
تحقیقات نشان داده است در فرد مبتلا به فشارخون بالا، خطر ابتلاء به سایر بیماری های قلبی عروقی همچون سکته، نارسایی قلبی، فیبریلاسیون دهلیزی و بیماری عروق کرونر قلب را افزایش خواهد یافت.
اکنون محققان دانشگاه تمپل معتقدند که کنسانتره آب آلو ژاپنی می تواند به کاهش خطر بیماری قلبی عروقی در افراد مبتلا به فشار خون کمک نماید و حتی امکان دارد به پیشگیری از فشار خون بالا کمک نماید. این تحقیق با استفاده از مدل موش انجام شد.
آلوی ژاپنی که با نام زردآلو ژاپنی هم شناخته می شود در ژاپن به صورت سنتی “ume” نامیده می شود.
دکتر «ساتورو اگوچی»، استاد مرکز تحقیقات بیماری های متابولیک در دانشگاه تمپل پنسیلوانیا و نویسنده ارشد این مطالعه، اظهار داشت: «درمان های کنونی برای نرمال سازی خطر مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی و مواردی مانند انفارکتوس میوکارد یا سکته حتی اگر فشار خون را عادی کنند، کافی نیستند. بیماران مبتلا به پرفشاری خون که به درمان و مصرف داروهایشان توجه ندارند در مقایسه با افراد دارای فشار خون عادی، در معرض خطر بیشتر بیماری های قلبی عروقی هستند.»
برای این مطالعه، دکتر اگوچی و تیمش از یک مدل موش برای آزمایش نظریه های خود در مورد کنسانتره آب آلو استفاده کردند.
به موش ها تزریق آنژیوتانسین II برای ایجاد فشار خون داده شد. بعد از آن، به موش ها آب حاوی این آلو یا فقط آب ساده داده شد.
پس از تجزیه و تحلیل، محققان دریافتند موش هایی که آب آلو دریافت کرده بودند، به فشار خون بالا مبتلا نشدند.
علاوه بر این، این آلو به حفاظت از عروق آنها در مقابل اثرات منفی آنژیوتانسین II کمک کرد. بعنوان مثال، موش هایی که کنسانتره آب میوه دریافت نمودند، کمترین بزرگ شدن آئورت را داشتند، در حالیکه موش هایی که به آنها آب ساده داده شد، بزرگ شدن مشخصی داشتند که بعنوان هیپرتروفی آئورت شناخته می شود.
دانشمندان همینطور متوجه شدند که این میوه به کاهش تعداد سلول های ایمنی کمک می نماید، که به صورت معمول سبب ایجاد یک فرایند التهابی در رابطه با فشار خون می شود.
همچنین محققان مشاهده نمودند که آلو ژاپنی به پیشگیری از تغییر سلولی از متابولیسم هوازی به گلیکولیز که به صورت معمول در فشار خون بالا دیده می شود، کمک کرد. این روند به حفاظت از بدن در مقابل استرس اکسایشی کمک می نماید که سبب التهاب، سفتی عروق و به صورت بالقوه ایجاد بیماری های قلبی عروقی شدیدتر می شود.

منبع:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.