مطالعات نشان می دهد؛ رژیم غذایی ژاپنی روند پیشرفت بیماری کبدچرب را کند می کند

یسکافه: طبق یک مطالعه جدید، رژیم غذایی ژاپنی به کُند کردن پیشرفت بیماری کبد چرب غیرالکلی در افرادی که به این بیماری مبتلا هستند کمک می نماید.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، این مطالعه نشان داد که غذاهای سویا، غذاهای دریایی و جلبک دریایی به شدت با کُند کردن پیشرفت فیبروز کبدی مرتبط هستند.
رژیم غذایی ژاپنی مصرف غذاهای با کیفیت و مصرف کمتر قند، چربی های اشباع شده و سدیم را ترویج می کند.
یک مطالعه جدید نشان داده است که پیروی از یک رژیم غذایی به سبک ژاپنی می تواند به افراد مبتلا به بیماری کبد چرب غیر الکلی کمک نماید تا پیشرفت آنرا کُند نماید. نویسندگان این مطالعه رژیم غذایی و پیشرفت بیماری ۱۳۶ فرد مبتلا به کبد چرب غیرالکلی را که در بیمارستان دانشگاه متروپولیتن اوزاکا در ژاپن تحت درمان بودند، تحت نظر گرفتند.
محققان رژیم غذایی هر فرد را باتوجه به پایبندی آن به شاخص رژیم غذایی ژاپنی ۱۲ جز موسوم به mJDI۱۲ امتیاز دادند. نمرات بالای mJDI۱۲ با کُند کردن پیشرفت فیبروز کبدی همراه بود.
رژیم غذایی ژاپنی شامل ۱۲ غذا و گروه غذایی است:
۱. برنج
۲. سوپ میسو
۳. ترشی
۴. محصولات سویا
۵. سبزیجات سبز و زرد
۶. میوه ها
۷. غذاهای دریایی
۸. قارچ
۹. جلبک دریایی
۱۰. چای سبز
۱۱. قهوه
۱۲. گوشت گاو و خوک
در رژیم غذایی ژاپنی ها، افرادی که سویا، غذاهای دریایی و جلبک دریایی بیشتری مصرف می کردند، از بیشترین مهار پیشرفت فیبروز کبدی برخوردار بودند.
محققان همین طور تأثیر رژیم غذایی بر توده عضلانی را دنبال کردند و دریافتند افرادی که محصولات سویا بیشتری مصرف می کنند، علاوه بر نرخ پایین پیشرفت فیبروز، مقدار توده عضلانی بیشتری نیز تولید می کنند.
غذاهایی که سرشار از قندهای تصفیه شده، یا چربی اشباع شده، نمک یا چربی ترانس هستند، همگی می توانند با افزایش التهاب و مقاومت به انسولین و با افزایش استرس اکسایشی بر بدن، بیماری کبد چرب را بالا برند.

منبع:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.