مطالعات نشان می دهد؛ رژیم غذایی گیاهی و افزایش نرخ بقاء مبتلایان به سرطان پروستات

به گزارش یسکافه، نتایج یک تحقیق جدید نشان داده است که پیروی از یک رژیم غذایی گیاهی سالم بعد از تشخیص سرطان پروستات امکان دارد به پیشگیری از پیشرفت یا عود بیماری کمک نماید.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، محققان دریافتند مردانی که رژیم غذایی غنی از میوه، سبزیجات و غلات کامل مصرف می کردند، در مقایسه با مردانی که پایین ترین میزان گیاه را در رژیم غذایی خود داشتند، ۵۲ درصد کمتر در معرض خطر پیشرفت سرطان و ۵۳ درصد کمتر با خطر عود بیماری روبرو بودند.
«ویویان لیو»، محقق ارشد از دانشگاه کالیفرنیا، می گوید: «پیشرفت بیماری یکی از نگرانی های اساسی در بین بیماران مبتلا به سرطان پروستات، خانواده، مراقبان و پزشکان آنها است.»
لیو اظهار داشت: «این یافته ها امکان دارد مستقیماً با عرضه سفارش های رژیم غذایی بعنوان راهنمایی برای مدیریت سلامت و کاهش عوارض شایع ترین سرطانی که مردان با آن مواجهند، علاوه بر داشتن سایر مزایای سلامتی مثبت برای جلوگیری از سایر بیماری های مزمن، به مراقبت های بالینی کمک نماید.»
وی توضیح داد: «یک رژیم غذایی گیاهی امکان دارد این فواید را داشته باشد چونکه میوه ها و سبزیجات حاوی آنتی اکسیدان ها و اجزای ضد التهابی و همینطور فیبر رژیمی هستند که کنترل گلوکز را بهبود می بخشد و التهاب را می کاهد.»
لیو اظهار داشت: «همچنین، این نوع رژیم غذایی، قرار گرفتن در معرض مواد غذایی حیوانی، مانند هورمون ها و آمین های هتروسیکلیک بوجود آمده در پخت و پز در دمای بالا را می کاهد، که بخصوص با سرطان پروستات مرتبط می باشد.»
رژیم های غذایی سرشار از پروتئین حیوانی امکان دارد مقاومت به انسولین را بالا برند، در حالیکه شیر و لبنیات امکان دارد سطح فاکتور رشد IGF۱ را که با خطر سرطان پروستات مرتبط می باشد، بالا برند.
برای این مطالعه، محققان داده های بیشتر از ۲۰۰۰ مرد مبتلا به سرطان پروستات را بررسی کردند.
در طی میانگین هفت سال، محققان دریافتند مردانی که رژیم های غذایی حاوی بالاترین مقادیر گیاهان را مصرف می کردند، در مقایسه با مردانی که کمترین مقدار گیاه را مصرف می کردند، با خطر کمتر پیشرفت و عود بیماری مواجه بودند.

منبع:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.