دبیر علمی همایش پروبیوتیک تاکید کرد؛ فواید محصولات پروبیوتیک در درمان برخی بیماریها

به گزارش یسکافه، دبیر علمی پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند، اظهار داشت: هم اکنون دنیا بر روی موضوع محصولات پروبیوتیک سرمایه گذاری می نماید.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، سید داور سیادت اضافه کرد: باکتری غلط در جای غلط می تواند لطمه رسان به بدن باشد اما باکتری صحیح در جای درست می تواند فواید زیادی داشته باشد و اینجا دقیقاً جایی است که پروبیوتیک ها دست به کار می شوند. پروبیوتیک ها میکرو ارگانیسم های زنده ای هستند که توانایی جلوگیری و درمان بیماریها را دارند. وی افزود: پروبیوتیک ها بر تعادل باکتری های مفید و مضر روده تاثیر می گذارند و این تعادل را به نفع افزایش جمعیت باکتری های مفید تغییر می دهند. در حقیقت پروبیوتیک ها از همین طریق اثرات سلامت بخش را در بدن انسان القا می کنند البته باید در اندازه مناسب استفاده شوند. با پیشرفت علم محصولات پروبیوتیک بصورت قرص، کپسول، شربت نیز در دسترس افراد است. سیادت اظهار داشت: محصولات پروبیوتیک حدود ۱۰۰ سال پیش نخستین بار توسط پدر علم پروبیوتیک محقق روسی و برنده جایزه نوبل از انستیتوپاستور پاریس (میچینکف)
در محصولات تخمیری بطورمثال در دوغ تخمیر شده شناخته شد و ازجمله فواید آن این بود که افرادی که از این محصولات استفاده می کردند طول عمر بیشتری داشتند. دبیر علمی پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند اظهار داشت: هم اکنون دنیا بر روی موضوع محصولات پروبیوتیک سرمایه گذاری می نماید، برای اینکه هر روز مشاهده می شود که فواید زیادی بطور مثال در درمان دیابت، برخی بیماری مغز و اعصاب، برخی سرطان ها، بیماریهای قلبی عروقی، اختلالات رفتاری، نازایی، سلامت دهان و دندان و غیره دارد. وی عنوان کرد: اقتصاد پروبیوتیک در کنار اقتصاد دارو سرمایه گذاری در آن شده است که می تواند ثمرات مفیدی داشته باشد. سیادت توضیح داد: در کشورما باتوجه به فواید پروبیوتیک که استارتاپ ها و کمپانی های های بزرگ دارو، سرمایه گذاری فراوان کرده اند و هر روز شاهد پیشرفت دراین زمینه هستیم، انجمن پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند با همکاری دانشگاه ها، پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند را برگزار خواهدنمود. دبیر علمی این همایش اضافه کرد: در این همایش با بهره بردن از سخنرانان برجسته داخلی و خارجی این حوزه درباب تاثیر پروبیوتیک و میکروبیوتا بر حفظ و بهبود سلامت انسان، پروبیوتیک و میکروبیوتا و بیماریهای عفونی، اختلالات و ناهنجاریهای قلبی – عروقی، اختلالات و ناهنجاری های مغز و اعصاب، اختلالات و ناهنجاری های غدد درون ریز، ناهنجاری های ریوی، ناهنجاریهای دهان و دندان، پروبیوتیک و سیستم ایمنی انسان، پیشرفت تازه ها در حوزه تولید پروبیوتیک، پروسه تولید پروبیوتیک ها در دام، طیور و آبزیان و…، بحث و گفتگو خواهد شد. وی بیان کرد: در این همایش از پژوهشگران برجسته در حوزه علم پروبیوتیک از کشور چین، ایالات متحده آمریکا، فرانسه، بلژیک و ایتالیا حضور داشته و سخنرانی خواهند کرد. سیادت اظهار داشت: شعار امسال پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند، “از میکروبیوم تا پروبیوتیک” است و می توان گفت بزرگ ترین همایش بین رشته ای در داخل کشور است که به مدت سه روز از تاریخ ۳ الی ۵ اسفند ۱۴۰۱ در انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور انجام می شود.

منبع:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.