رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت؛ جوش شیرین در نان ممنوعست

یسکافه: رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، از بازرسی نانوایی ها بمنظور جلوگیری از مصرف جوش شیرین در پخت نان آگاهی داد.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، جعفر جندقی، روز چهارشنبه در سلسله نشست های خبری وزارت بهداشت به مناسبت دهه فجر، به موضوع سلامت نان در کشور اشاره نمود و اظهار داشت: غنی سازی نان با اسیدفولیک، یکی از برنامه های وزارت بهداشت در امتداد کاهش فقر آهن صورت می گیرد. وی به برنامه غنی سازی نان با ویتامین D اشاره نمود و اضافه کرد: مقدمات این کار نیز فراهم شده و برنامه آن به سازمان غذا و دارو ارسال شده تا در کارخانجات تولید آرد اعمال شود. جندقی به بازرسی های بهداشتی از نانوایی ها اشاره نمود و اظهار داشت: حدود ۶ هزار بازرس بهداشتی هر ماه یک بازدید از نانوایی ها انجام می دهند تا از بروز تخلفات بهداشتی جلوگیری نمایند. رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، بر رسیدگی به شکایات بهداشتی از نانوایی ها ظرف ۲۴ ساعت اصرار کرد و اضافه کرد: علت این که شکایات از نانوایی ها در صدر شکایات بهداشتی مردم قرار دارد؛ مراجعات روزمره به نانوایی ها است. وی به برنامه حداقل دخالت دست در فرآوری نان اشاره نمود و اظهار داشت: بخش اعظم نان کشور به شکل سنتی پخت می شود، که تلاش می نماییم نظارت بیشتری بر نانوایی ها صورت بگیرد. جندقی با تأکید بر این که استفاده از جوش شیرین در نانوایی ها ممنوع می باشد، اشاره کرد: جایگزین جوش شیرین، خمیر مایه است که نانوایی ها می بایست از آن بهره گیرند.

منبع:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.