محققان می گویند؛ مصرف روزانه انگور به افزایش طول عمر کمک می کند
|یسکافه: مطالعات اخیر انتشار یافته نشان میدهد که مصرف انگور ممکنست تاثیر مثبتی بر سلامت و طول عمر داشته باشد.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، افزودن انگور بیشتر به یک رژیم غذایی غربی پرچرب می تواند خطر ابتلاء به بیماری کبد چرب را کاهش داده و طول عمر را افزایش دهد.
شواهد رو به رشد از اثرات مثبت پیروی از رژیم غذایی مشتق از منابع غذایی کامل، همچون میوه ها، سبزیجات و سایر غذاهای غیرفرآوری شده حمایت می کند.
مجموعه ای از مطالعات جدید نشان میدهد که مصرف انگور ممکنست تأثیر قابل توجهی بر سلامت و مرگ و میر داشته باشد، خصوصاً زمانی که به رژیم غذایی غربی پرچرب اضافه شود.
این تحقیق نشان میدهد که افزودن حدود ۲ فنجان انگور در روز به رژیم غذایی غربی پرچرب منجر به کاهش بیماری کبد چرب و طول عمر بیشتر در موش ها می شود.
بیماری کبد چرب می تواند منجر به سیروز کبدی و در نهایت سرطان کبد شود. باتوجه به یافته های مطالعه، انگور در سفره ممکنست نقش مهمی در کاهش بروز بیماری کبد چرب و عوارض کُشنده آن داشته باشد.
«جان پزوتو»، رییس و استاد داروسازی کالج داروسازی و علوم بهداشتی دانشگاه نیوانگلند غربی، اظهار داشت: «تحقیقات نشان میدهد که چگونه خوردن انگور می تواند به جبران تعدادی از اثرات رژیم غذایی غربی پرچرب کمک نماید.»
پزوتو در ادامه اضافه کرد: «اول اینکه، طول عمر بیشتر می شود، که نشان دهنده یک پاسخ کلی در سراسر بدن است. در مرحله بعد، سیستم دفاعی آنتی اکسیدانی بدن تقویت می شود. علاوه بر این، از کبد چرب که طبق برآوردها ۲۵ درصد از جمعیت را تحت تأثیر قرار می دهد و منجر به نتایج بد سلامتی می شود، پیشگیری شده یا به تأخیر می اندازد.»
وی اظهار داشت: «مکانیسم هایی که نشان داده ایم با واسطه انگور انجام می شوند، می توانند برای ارتقای سلامتی، صرف نظر از رژیم غذایی، تعمیم داده شوند.»
منبع: یسکافه