محققان چینی می گویند؛ نوشیدن قهوه باعث افزایش طول عمر می شود
|یسکافه: نتایج یک تحقیق جدید نشان داده است که فواید بالقوه قهوه برای سلامتی، حتی اگر مقداری شکر به آن اضافه شود، همچنان باقی است.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، بر مبنای داده های به دست آمده از بیشتر از ۱۷۱ هزار شرکت کننده بریتانیایی فاقد بیماری قلبی یا سرطان، افرادی که هر مقدار قهوه شیرین نشده می نوشند، ۱۶ تا ۲۱ درصد کمتر از افرادی که قهوه مصرف نمی کنند، با مرگ زودهنگام روبرو هستند.
محققان دانشگاه پزشکی جنوبی در گوانگژو چین دریافتند حتی افرادی که قهوه خویش را با شکر مصرف می کنند، فوایدی برای سلامتی شأن وجود دارد.
بر اساس یافته های بدست آمده، مصرف کنندگان قهوه شیرین که به صورت متوسط ۱.۵ تا ۳.۵ فنجان در روز می نوشند، ۲۹ تا ۳۱ درصد کمتر در خلال هفت سال پیگیری نسبت به افرادی که قهوه نمی نوشند، در معرض خطر مرگ قرار دارند.
شرکت کنندگان به صورت متوسط به مدت هفت سال تحت نظر بودند تا ببینند آیا نوشیدن قهوه بر خطر کلی مرگ و همینطور خطر مرگ ناشی از سرطان یا بیماری قلبی تاثیر می گذارد یا خیر.
محققان دریافتند که قهوه شیرین نشده خطر مرگ شرکت کنندگان را بدون توجه به مقدار مصرف آنها می کاهد، و قهوه شیرین حداکثر فایده را در صورت مصرف حدود ۲.۵ تا ۳.۵ فنجان در روز دارد.
قهوه شیرین تا وقتی که فرد کمتر از ۴ فنجان در روز بنوشد، مفید می باشد. افرادی که بیشتر از ۴.۵ فنجان قهوه شیرین در روز می نوشند، اندکی خطر مرگ زودهنگام در آنها افزایش می یابد.
محققان دریافتند قهوه شیرین یا تلخ، همواره خطر مرگ ناشی از علل خاص مانند سرطان یا بیماری قلبی را می کاهد.
نظریه های مختلفی در مورد خواص قهوه وجود دارد.
به گفته محققان، قهوه حاوی نزدیک به ۱۰۰۰ ترکیب گیاهی است که بیشتر آنها هنوز مورد مطالعه قرار نگرفته است. قهوه مواد مغذی مانند ویتامین های B، پتاسیم و ریبوفلاوین را که برای سلامتی ضروری هستند، تأمین می کند.
همچنین ثابت شده است که قهوه هوشیاری، حافظه و عملکرد ذهنی را بهبود می بخشد.
قهوه حاوی اسیدهای کلروژنیک است که اثر ضد انعقادی در خون دارد. از اینرو به صورت بالقوه می تواند از حملات قلبی یا سکته مغزی ناشی از لخته خون جلوگیری نماید.
منبع: yescafe.ir