مطالعات محققان چینی نشان می دهد؛ مصرف پروتئین ریسک فشارخون بالا را کم می کند
|به گزارش یسکافه محققان می گویند دریافت پروتئین از منابع مختلف می تواند به کاهش خطر مبتلا شدن به فشار خون بالا کمک نماید.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، کارشناسان تغذیه سفارش می کنند علاوه بر منابع پروتئینی سنتی گوشت گاو و مرغ، غذاهای دریایی و حبوبات را در رژیم غذایی خود قرار دهید.
آنها می گویند این تنوع می تواند به سلامت قلب و همینطور سلامت کلی بدن کمک نماید.
طبق نتایج یک تحقیق جدید، افرادی که پروتئین خویش را از منابع مختلف (چهار منبع یا بیشتر در مقابل دو منبع یا کمتر) دریافت می کنند، ۶۶ درصد کمتر احتمال دارد گرفتار فشار خون بالا شوند.
در این مطالعه اطلاعات تغذیه ای ۱۲۲۰۰ بزرگسال در چین از سال ۱۹۹۷ تا ۲۰۱۵ جمع آوری و بررسی گردید.
دکتر «شیانگهو کین»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه پزشکی جنوبی در گوانگژو چین، اظهار داشت: «فشار خون بالا یک مشکل عمده بهداشت عمومی است که خطر مبتلا شدن به بیماری های قلبی عروقی و مرگ را در جهان بالا می برد. بنابراین، شناسایی عوامل خطر قابل اصلاح به طور عمده برای تشخیص زودهنگام و جلوگیری از فشار خون بالا مهم می باشد.»
وی در ادامه اضافه کرد: «ما حدس زدیم که مصرف انواع پروتئین ها به مقدار مناسب می تواند دریافت اسیدهای آمینه ضروری مختلف را تضمین کند.»
پروتئین شامل غذاهایی از منابع مختلف، به طور عمده پروتئین از گیاهان (حبوبات و مغزها)، ماهی، و محصولات لبنی کم چرب یا بدون چربی است.
به گفته محققان: «بسیاری از مردم پروتئین را با گوشت حیوانات یکی می دانند. اما پروتئین به خوبی در سرتاسر مواد غذایی توزیع شده است و تقریباً در هر چیزی حداقل به میزان کم یافت می شود.»
از سوی دیگر، منابع گیاهی پروتئین سرشار از مواد مغذی و فیبر هستند.
فیبر در واقع یک میکروبیوم سالم و متنوع را تغذیه می کند، که به نظر می آید بازیگر اصلی در جلوگیری از بیماری های التهابی مزمن مانند فشار خون بالا باشد.