یک متخصص تغذیه عنوان کرد؛ مصرف چغندر به بهبود عوارض دیابت کمک می نماید
|به گزارش یسکافه عضو هیئت علمی دانشکده علوم تغذیه ضمن اشاره به وجود مقدار بسیار زیاد آنتی اکسیدان در چغندر، اظهار داشت: چغندر به بهبود خیلی از عوارض ناشی از دیابت کمک می نماید.
سمیرا ربیعی عضو هیئت علمی دانشگاه با عنوان این مطلب که قند موجود در چغندر سبب افزایش ناگهانی قند خون نمی گردد، اضافه کرد:
به گفته وی، میزان قند موجود در چغندر در مقایسه با سایر سبزیجات بالاتر است اما به علت اینکه اندیس و بار گلیسمی آن بالا نیست، بعد از خوردن، قند آن به آرامی وارد جریان خون فرد شده و سبب افزایش ناگهانی قند خون نمی گردد، البته به شرط آن که هنگام پخت از افزودن شکر به چغندر خودداری شود.
ربیعی ضمن اشاره به مزایای مصرف این ماده غذایی تصریح کرد: چغندر دارای محتوای بالای آنتی اکسیدان است که با عنایت به این محتوای بالای آنتی اکسیدانی به بهبود خیلی از عوارضناشی از دیابت نظیر صدمه های بینایی، عصبی و قلبی عروقی در افراد مبتلا به این بیماری کمک می نماید.
عضو هیئت علمی گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با عنایت به اگزالات و پتاسیم بالای موجود در چغندر، تصریح کرد: به علت بالا بودن میزان اگزالات و پتاسیم در چغندر به بیماران دیابتی که مبتلا به سنگ کلیه و نارسایی های کلیوی هستند باید در مصرف چغندر احتیاط کنند.
منبع: یسکافه