یک متخصص طب سنتی عنوان کرد؛ ضرورت اصلاح سبک زندگی برای ابتلای کمتر به کرونا
|یک متخصص طب سنتی اظهار داشت: بحث کرونا مردم باید سبک غذایی خویش را اصلاح کنند تا ایمنی بدنشان بالا برود یعنی در زمینه خواب، زمان کار کردن و تفریح از طب سنتی و ایرانی برای بهبود اوضاع استفاده کنند.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر؛ علیرضا ابوالفضلی، متخصص طب سنتی در برنامه صبحگاهی «صبح پارسی» در مورد خصوصیت افرادی با طبع صفراوی و دموی اظهار داشت: افرادی که دارای طبع دموی هستند پرخون و دارای طبع گرم و ترند که دیر عصبانی می شوند، نسبت به صفراوی ها کند فهمی دارند، رگ های آنها برای خون ریزی مستعد است و در بین روز و هم شب تا بامداد خواب های آلوده و پریشان دارند.
وی درباره خصوصیت صفراوی ها خاطرنشان کرد: صفرا در عربی به رنگ زرد گفته می شود و در طب سنتی هم برای افرادی استفاده می شود که رنگ پوستشان زرد است، لاغر اندام هستند، تحریک پذیر هستند و زود تحت تاثیر قرار می گیرند، خشکی پوست وسوزش اعضای بدن دارند و خوابشان سبک است.
پزشک طب سنتی افزود: صفراوی ها رؤیای جنگ و آتش، دلشوره، بی قراری و استرس دارند. مقتدرانه حرف می زنند و تند راه می روند و سرشان اصلاً کلاه نمی رود، افراد با مزاج صفراوی آدم هایی برنامه ریز هستند.
ابوالفضلی ضمن اشاره به تفاوت طب سنتی و طب رایج بیان نمود: نمی توان طب رایج و داروهای تجویز شده در این طب را به علت شیمیایی بودن به صورت کامل نفی کرد اما مبحث اصلی این است که در طب سنتی بحث پیشگیری و تا حدودی درمان مطرح است.
وی ادامه داد: در بحث کرونا مردم باید اول سبک غذایی خویش را اصلاح کنند تا ایمنی بدنشان بالا برود یعنی در زمینه خواب، زمان کار کردن و تفریح از طب سنتی و ایرانی برای بهبود اوضاع استفاده کنند تا کمتر گرفتار مشکل شوند و در صورتیکه با وجود رعایت نکات طب سنتی به بیماری گرفتار شدند برای درمان به طب رایج رجوع کنند. با این کار احتیاج به داروهای شیمیایی و عوارض آنها کمتر می شود.
این پزشک طب سنتی در انتها عنوان کرد: نمی توان طب رایج را نقد کرد چون در زمینه تشخیص بیماری ها خیلی از مشکلات ما از راه طب رایج با دقت بیشتری انجام می شود و با استفاده از روش هایی مثل سی تی اسکن ها تصاویر رادیولوژی، ام آر آی ها و آزمایش های مختلف میتوان بهتر بیماری ها را تشخیص داد و حتی در زمینه درمان هم برخی روش ها مثل جراحی های مختلف به طب رایج مربوط می شود. بنا بر این طب رایج را نادیده نمی گیریم اما می گوئیم پیشگیری به وسیله طب ایرانی و سنتی با بعضی از رعایت ها صورت گیرد که مشکلی پیش نیاید و اگر پیش آمد برای درمان به طب رایج رجوع شود.