یافته محققان دانشگاه هاروارد؛ مصرف میوه و سبزیجات با زوال حافظه مقابله می کند
|به گزارش یسکافه نتایج یک تحقیق ۲۰ ساله از دانشگاه هاروارد نشان داده است که خوردن سه وعده میوه یا سبزیجات رنگارنگ در روز می تواند از زوال حافظه در سنین بالاتر جلوگیری نماید.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر به نقل از ساوند هلث، میوه ها و سبزیجات رنگ روشن دارای مواد شیمیایی تقویت کننده سلامتی به نام فلاونوئیدها هستند که بیشترین منبع آن پرتقال، بلوبری، توت فرنگی و سیب است.
این تحقیقات نشان داد افرادی که روزانه ۶۰۰ میلی گرم فلاونوئید مصرف می کنند، ۲۰ درصد کمتر در معرض زوال شناختی قرار دارند. از اینرو محققان افراد را به مصرف مواد خوراکی زیر سفارش می کنند.
توت فرنگی منبع عالی ویتامین C و سرشار از آنتی اکسیدان است که امکان دارد برای سلامت قلب و قند خون مفید باشد.
سیب سدیم کمی دارد و می تواند کلسترول را کم کند. آنها منبع خوبی از فیبر هستند و یک عدد سیب به صورت متوسط حاوی ۱۰۰ کالری است.
بلوبری سرشار از پتاسیم است، می تواند خطر بیماری های قلبی و سرطان را کم کند و همینطور ضد التهاب است.
پرتقال سرشار از ویتامین C و همینطور مواد معدنی و آنتی اکسیدان است. آنها خطر بیماری قلبی و سنگ کلیه را کم می کنند.
فلفل سبز یک ماده غذایی سرشار از آهن است، به این مفهوم که مصرف منظم آن در وعده های غذایی می تواند از کم خونی و فقر آهن جلوگیری کرده و آنرا درمان کند.
توت سیاهحاوی مواد مغذی همچون پتاسیم، منیزیم و کلسیم و همینطور ویتامین های A، C، E و بیشتر ویتامین های گروه B است.
گیلاس سرشار از آنتی اکسیدان، منبع خوبی از فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی همچون پتاسیم، کلسیم و اسید فولیک است.
کرفس دارای ۱۲ ماده مغذی آنتی اکسیدانی در یک ساقه است و از سلول ها، عروق خونی و اندام ها در مقابل صدمه لکسایشی محافظت می کند.
گلابی سرشار از آنتی اکسیدان های ضروری، ترکیبات گیاهی سالم و فیبر غذایی است. آنها فاقد چربی و کلسترول هستند.
هویج منبع خوبی از فیبر، ویتامین K۱، پتاسیم و آنتی اکسیدان ها است. آنها همینطور با کاهش کلسترول مرتبط هستند.
لیموترش حاوی مقدار زیادی ویتامین C است. امکان دارد به کاهش وزن کمک کرده و خطر بیماری های قلبی، کم خونی و سرطان را کم کند.
انبهیک میان وعده عالی کم کالری است که سرشار از مواد مغذی همچون ویتامین A، E، K، B۶ و B۵ است.
سیب زمینی شیرین سرشار از فیبر و ویتامین ها و مواد معدنی گوناگونی مانند آهن، کلسیم، سلنیوم، ویتامین B و ویتامین C است.
زردآلو کالری کم و آنتی اکسیدان بالایی دارد که با رادیکال های آزاد مقابله می کند. نوع خشک شده آن بعنوان یک میان وعده سالم عالی است.
ملون کالری و چربی کمی دارد، همینطور دارای ویتامین های ضروری همچون C و مواد معدنی، بعلاوه میزان زیادی آب است.
بادمجان می تواند منبع عالی فیبر و همینطور ویتامین B۱ و B۶ و پتاسیم باشد.
هندوانه برای رفع تشنگی بسیار مفید می باشد و حاوی اسید آمینه ای به نام سیترولین است که می تواند فشار خون شما را کم کند.
آلو با وجود تلفیقی از ویتامین ها و مواد معدنی همچون منیزیم، می تواند به کاهش استرس و خستگی کمک نماید.
انگورمملو از مواد مغذی همچون ویتامین C، K و B۶ است. آنها همینطور دارای پتاسیم برای تنظیم سیگنال های عصبی هستند.
آب پرتقال، نوشیدن یک لیوان کوچک در حد متعادل می تواند مقدار زیادی ویتامین C و همینطور افزایش پتاسیم را برای شما به ارمغان بیاورد.
آب گریپ فروت حاوی منیزیم، کلسیم و ویتامین A است که برای حفاظت از سیستم ایمنی بدن و سلامت پوست و چشم مهم می باشد.