شیوع گسترده دلتا در انگلیس

به گزارش یسکافه برپایه یک مطالعه جدید در انگلیس، ۱۰۰ درصد بیماران با آزمایش کرونای مثبت در این کشور به گونه دلتا مبتلا شده اند و همینطور افرادی که هر دو دُز واکسن کرونا را دریافت کرده اند در بازه زمانی اخیر، احتمال ابتلایشان به کووید-۱۹ نصف شده است.
به گزارش یسکافه به نقل از ایسنا، در بازه ای که این مطالعه انجام شده است، گونه غالب ویروس کرونا در انگلیس گونه دلتا (گونه جهش یافته در کشور هند) بوده و به صورت کامل همه موارد مبتلا شدن از این گونه بوده اند.
کارآزمایی متخصصان دانشگاه ایمپریال کالج لندن روی بیشتر از ۹۸هزار نفر که به صورت تصادفی در انگلیس انتخاب شده اند، نشان داده است اگر فردی که هر دو دز واکسن کرونا را دریافت کرده با یک فرد مبتلا به کووید-۱۹ تماس پیدا کرده باشد، احتمال آلودگی او به ویروس کرونا تنها حدود یک در ۲۵ (۳.۸۴ درصد) خواهد بود.
برپایه این مطالعه حتی در صورت آلودگی افراد واکسینه شده به ویروس کرونا، بیماری آنها به صورت کلی خفیف تر از چیزی خواهد بود که اگر واکسن نزده بودند به آن مبتلا می شدند.
این کارآزمایی با انجام آزمایش پی سی آر بر نمونه های بیشتر از ۹۸ هزار فرد تصادفی انجام شده است. برپایه آن، ۰.۴ درصد از افرادی که هر دو دز واکسن کرونا را دریافت کرده بودند، نتیجه آزمایش کرونا از آنها مثبت بوده است که این در مقایسه با ۱.۲۱ درصد نتیجه مثبت در افراد واکسینه نشده، یک تفاوت سه برابری را نشان داده است.
این کارآزمایی (REACT) در چندین مرحله ادامه داشته و در آخرین مرحله که نتایج آن اخیرا اعلام شده است، ۱۰۰ درصد بیماران با آزمایش کرونای مثبت به گونه دلتا مبتلا شده بودند.
به گزارش اسکای نیوز، پژوهشگران برپایه داده های بالا، بعد از تنظیم عوامل مختلف در این بررسی، به این نتیجه رسیده اند که میزان اثرگذاری واکسن کرونا در افرادی که گفته اند هر دو دز واکسن را زده اند، ۴۹ درصد بوده است.
پروفسور پل الیوت، متخصص همه گیرشناسی و سرپرست این برنامه کارآزمایی در ایمپریال کالج اظهار داشت: به بیان دیگر، افرادی که هر دو دز واکسن کرونا را زده اند، احتمال ابتلایشان به بیماری نصف می شود. در این افراد که هر دو دز واکسن را زده اند، بار ویروسی پایین تر است و این به معنای آن است که احتمال مبتلا شدن به بیماری شدید در آنها از افراد واکسینه نشده یا کسانی که تنها یک دز واکسن کرونا زده اند، کمتر است.

منبع:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.