مطالعات نشان می دهد؛ قهوه و سبزیجات احتمال مبتلا شدن به کرونا را کم می کنند

به گزارش یسکافه تحقیقات جدید نشان داده است قهوه می تواند در مقابل کووید ۱۹ نقش حفاظتی داشته باشد.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، بر مبنای مطالعه جدید از دانشگاه نورث وسترن شیکاگو، مصرف سبزیجات و قهوه امکان دارد خطر کووید ۱۹ را کم کند. برعکس، مصرف گوشت های فرآوری شده امکان دارد حساسیت به ویروس کرونا را بالا برند. غذاهای دیگر مورد مطالعه همچون میوه، چای و گوشت قرمز هیچ تأثیری نداشتند.
«مرلین کورنلیس»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «ما می دانیم که کووید ۱۹ یک بیماری عفونی، شبیه ذات الریه یا انواع دیگر عفونت های تنفسی است. همینطور می دانیم که ایمنی نقش مهمی در توانایی ما در مبارزه با بعضی از این بیماری های عفونی دارد.»
در این مطالعه، محققان از داده های بانک اطلاعاتی بریتانیا استفاده کردند تا ارتباط رفتارهای رژیم غذایی از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰ و ابتلاء به عفونت کووید ۱۹ را از مارس تا نوامبر ۲۰۲۰ در افراد همسان بررسی نمایند. محققان به صورت خاص غذاهایی را بررسی کردند که بر سیستم ایمنی بدن در مطالعات قبلی بر روی انسان و حیوان مؤثر بودند.
مطالعه شامل ۳۸ هزار شرکت کننده بود که که در معرض تست کووید ۱۹ قرار گرفتند.
تیم تحقیق دریافت تغذیه امکان دارد بر درجه نسبی حفاظت نقش داشته باشد.
به عنوان مثال، مصرف یک یا چند فنجان قهوه در روز با ۱۰ درصد کاهش خطر ابتلاء به کووید ۱۹ در مقایسه با مصرف کمتر از یک فنجان در روز همراه می باشد. مصرف روزانه حداقل دو سوم وعده سبزیجات پخته یا خام (به استثنای سیب زمینی) هم با کاهش این خطر همراه بود.
با این حال، حتی خوردن روزانه کمتر از نصف وعده گوشت فرآوری شده نظیر هات داگ با خطر بیشتر ابتلاء به بیماری کووید ۱۹ همراه می باشد.
همچنین تغذیه با شیر مادر در نوزادی هم خطر این بیماری را ۱۰ درصد می کاهد.
به گفته کورنلیس، «دلیل نقش حفاظتی قهوه در مقابل چای، می تواند وجود مقدار بیشتر کافئین در قهوه باشد.»
با این حال محققان تاکید می کنند که قهوه و سبزیجات نمی توانند جایگزین واکسن کووید ۱۹ و سایر اقدامات پیشگیرانه باشند.

منبع:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.