محققان انگلیسی تاکید می کنند؛ گوشت قرمز خطر بیماری قلبی را زیاد می کند
|به گزارش یسکافه محققان اخطار می دهند خوردن گوشت گاو، گوسفند، خوک و گوشت های فرآوری شده، قلب را به دردسر می اندازد.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، در این مطالعه، داده های تعداد زیادی از تحقیقات شامل بیشتر از ۱.۴ میلیون نفر که به مدت ۳۰ سال تحت نظر بودند، مورد بررسی قرار گرفت.
نتایج نشان داد به ازای مصرف هر ۵۰ گرم گوشت گاو، گوسفند و خوک، ریسک بیماری قلبی ۹ درصد افزایش می یابد.
وضعیت در مورد گوشت های فرآوری شده حتی بدتر است به طوریکه به ازای مصرف هر ۵۰ گرم گوشت فرآوری شده مانند بیکن، ژامبون یا سوسیس، خطر ۱۸٪ افزایش یافت.
«آنیکا نوپل»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه آکسفورد انگلیس، در اینباره می گوید: «به نظر می رسد گوشت فرآوری شده باعث تشدید بیماری عروق کرونر قلب می شود.»
خبر خوب این مطالعه این است که به نظر نمی رسد گوشت طیور مانند مرغ و بوقلمون خطر بیماری قلبی را افزایش دهد. انواع گوشت مرغ حاوی مقادیر چربی اشباع موجود در گوشت قرمز نیستند و همینطور مقادیر زیادی سدیم که در گوشت های فرآوری شده وجود دارد، را ندارند.
چربی اشباع به ایجاد پلاک در دیواره شریان خونی کمک می نماید که می تواند باعث بروز انسداد عروق شود. همینطور سدیم فشار خون را زیاد می کند و جریان خون به قلب را محدود می کند.