در نشست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی مطرح شد؛ بررسی عملکرد معاونت های غذا و دارو در ۴ سطح
|به گزارش یسکافه مدیر غذایی، آشامیدنی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از سطح بندی عملکرد معاونت های غذا و داروی کشور اطلاع داد.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، ندا رونده در جلسه ای که با حضور اعضای هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد، ضمن اشاره به این که معاونت های غذا و دارو و مدیریت های مرتبط طی برنامه ارزیابی عملکردی سالانه بررسی می شوند، اظهار داشت: از برنامه های عملیاتی مرتبط که در این دوره مورد ارزیابی قرار گرفته است میتوان به برنامه نظارت بر عرضه مواد غذایی، نظارت بر شرکتهای وارد کننده و وضعیت فعال، نحوه عملکرد این شرکت ها، رسیدگی به شکایات واصله از مجموعه های مختلف، بررسی باقیمانده سموم و آفات در محصولات کشاورزی و اجرای برنامه های آموزشی اشاره نمود. وی با تکیه بر سیاست های سازمان غذا و دارو مبنی به الکترونیکی کردن فرآیندها، اضافه کرد: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این عرصه عملکرد درخشانی از خود به معرض نمایش گذاشته به شکلی که ثبت منبع، پروانه ساخت و اطلاعات کارخانجات و واحدهای تولید کننده مواد غذایی در سامانه به ۸۰ درصد رسید. رونده از سطح بندی عملکرد معاونت های غذا و داروی کشور در چهار سطح در این دوره از ارزیابی ها اطلاع داد و اظهار داشت: معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در رقابتی بین ۶۳ دانشگاه رتبه اول را در برنامه ارزیابی عملکرد غذایی به خود اختصاص داد.