مطالعات نشان می دهد؛ معرفی رژیم غذایی پیش گیری از سرطان
|یسکافه: نتایج یک پژوهش جدید نشان میدهد که عادات غذایی بیشتر بزرگسالان با دستورالعمل های غذایی که می توانند خطر مبتلاشدن به سرطان را کاهش دهند مطابقت ندارد.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، پژوهشگران در این مطالعه، داده های حدود ۳۱۰۰۰ شرکت کننده بزرگسال آمریکایی را بررسی کردند.
تجزیه و تحلیل آنچه شرکت کنندگان در ۲۴ ساعت پیش از تکمیل نظرسنجی خورده بودند نشان داد که حدود ۶۳٪ تا ۷۳٪ مقدار سفارش شده روزانه میوه و سبزیجات و غلات کامل را دریافت نکرده و حدود ۹۰٪ میزان ۳۰ گرم فیبر روزانه سفارش شده را دریافت نکرده بودند.
تقریباً ۷۰٪ شرکت کنندگان دارای اضافه وزن یا چاقی بودند. شرکت کنندگان چاق به میزان قابل توجهی کمتر از سایر بزرگسالان میزان سفارش شده از فیبر، میوه، سبزیجات غیرنشاسته ای و غلات کامل دریافت کرده بودند.
به طورمیانگین، تمام شرکت کنندگان بیش از مقدار سفارش شده کمتر از ۱۰ درصد کالری روزانه قندهای افزودنی مصرف می کردند.
«کالین اسپیز»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ایالتی اوهایو، در این زمینه می گوید: «ما می خواهیم افراد را به سمت یک نوع الگوی غذایی گیاهی غنی از میوه و سبزیجات، غلات سبوس دار و لوبیا، نخود فرنگی، عدس، دانه ها و مغزها و کاهش چربی های اشباع شده و سدیم سوق دهیم.»
وی در ادامه اضافه کرد: «اصلاح الگوهای فعلی رژیم غذایی و جسمی ما برای همسویی بهتر با این دستورالعمل های مبتنی بر شواهد در طول زمان برای کاهش خطر بیماری غیرواگیر و بهبود سلامت مادام العمر مهمست.»
در صورت پذیرش این سفارش ها، ریسک چاقی، سرطان، بیماری قلبی عروقی، سکته و فشارخون بالا کاهش پیدا می کند.
منبع: یسکافه