توصیه های تغذیه ای پاندمی کووید ۱۹؛ بیماران کرونایی در دوران نقاهت چه غذاهایی بخورند
|به گزارش یسکافه اگر درگیر کرونا شدید، فست فود، کنسرو و غذاهای سرخ شده نخورید، چون که به علت افزایش جریان خون معده، خستگی شما بیشتر می شود.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، با عنایت به به اهمیت انکار ناپذیر تغذیه در مبتلایان به کرونا، این بیماران باید با عنایت به شرایط بیماری و علایم خود تغذیه مناسبی برای تقویت سیستم ایمنی بدن و تسریع در روند درمان داشته باشند.
اگر درگیر کرونا شدید، فست فود، کنسرو و غذاهای سرخ شده نخورید، چون که به علت افزایش جریان خون معده، خستگی شما بیشتر می شود.
مبتلایان به کرونا باید شام را حداقل دو ساعت پیش از خواب میل کنند تا گرفتار بی اشتهایی صبحگاهی نشوند.
اگر درصورتیکه به بیماری چربی خون بالا مبتلا نیستید، می توانید روزانه یک عدد تخم مرغ بخورید و کشمش یا عسل را جایگزین قند وشکر کنید.
همچنین روزی حداقل دو واحد میوه که یکی دارای مقادیر قابل توجهی ویتامین سی باشد و سه واحد لبنیات، ترجیحاً پروبیوتیک استفاده کنید.
برای دفع سموم بدن هم روزی دو لیتر مایعات مثل آب و چای کمرنگ استفاده کنید، دم نوش های گیاهی انرژی زا و ضد التهاب مثل بابونه و گل سرخ روند درمان را تسریع می بخشد، به شرطی که طبیعی باشند. از دم نوشهای کیسه ای به علت دارا بودن مواد افزودنی استفاده نکنید.
در طول روز هم حداقل هر دو ساعت یه بار مواد پروتئین دار طبیعی مثل گوشت و مرغ و یا منابع گیاهی مثل سویا با حجم کم در برنامه غذایی داشته باشید.
اگر گرفتار کم اشتهایی نیزشدید، از عصاره گوشت و سوپ میکس شده که احتیاج به جویدن ندارد استفاده کنید.
همچنین در دوران نقاهت هم در صورت سفارش غذا از رستوران، غذاهای گریل شده و کم چرب سفارش دهید و اگر درصورتیکه بویایی و چشایی شما مبتلا به اختلال شده غذاهای ادویه دار و طعم دار را برای تحریک حس بویایی و چشایی استفاده کنید.