توصیه های تغذیه ای روزه داری؛ مصرف کدام گروه های غذایی برای روزه داران لازم است
|به گزارش یسکافه تغذیه صحیح تأثیر مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونت ها بخصوص کووید ۱۹ دارد.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، از آنجایی که تغذیه صحیح تاثیر مهمی در تقویت سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونت ها بخصوص کووید ۱۹ دارد، با رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه و با استفاده از همه گروه های غذایی و جایگزین های آنها، انرژی، پروتئین و ریزمغذی های مورد نیاز بدن برای بهبود عملکرد سیستم دفاعی بدن تأمین می شود. رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه با استفاده از همه گروه های غذایی و جایگزین های آنها، سبب بهبود عملکرد سیستم دفاعی بدن می شود. در ماه مبارک رمضان هم مانند همیشه پیروی از برنامه غذایی متنوع و متعادل یعنی تأمین انواع مختلفی از مواد غذایی به تناسب با یکدیگر و مقادیر کافی از مواد مورد نیاز برای حفظ سلامت همراه با محدود کردن غذاهای دارای چربی، کلسترول، قند، نمک و ترکیبات افزودنی سفارش می شود. مصرف انواع مختلف مواد غذایی همراه با محدود کردن غذاهای دارای چربی، کلسترول، قند، نمک و ترکیبات افزودنی فراموش نشود. استفاده از همه گروه های غذایی برای مرتفع ساختن نیازهای بدن شخص روزه دار سفارش می شود.
مصرف میوه و سبزی در روزهای روزه داری به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می نماید. لبنیات کم چرب (کمتر از ۲.۵ درصد) مصرف نماییم. در روزهای روزه داری برای جلوگیری از کووید ۱۹ پروتئین های حیوانی و یا گیاهی مصرف کنید. انواع حبوبات منبع پروتئین هستند و وقتی همراه با غلات مصرف می شوند، بعنوان جایگزین گوشت، مرغ و ماهی می توانند یک پروتئین خوب و باکیفیت را برای بدن تأمین کنند. از مصرف زیاد زولبیا و بامیه که حاوی مقادیر زیادی قند، چربی، اسیدهای چرب اشباع و ترانس است و باعث چاقی، دیابت و اختلالات چربی خون می شود، خودداری کنید.