مطالعه جدید نشان می دهد؛ ارتباط مصرف بیشتر قارچ با کاهش خطر مبتلاشدن به سرطان
|طبق نتایج یک پژوهش جدید، مصرف زیاد قارچ با کاهش خطر سرطان مرتبط می باشد.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، بررسی سیستماتیک ۱۷ مطالعه سرطان از سال ۱۹۶۶ تا ۲۰۲۰ مربوط به داده های بیش از ۱۹، ۵۰۰ بیمار سرطانی نشان میدهد بین مصرف قارچ و خطر ابتلاء به سرطان ارتباط وجود دارد.
قارچ سرشار از ویتامین ها، مواد مغذی و آنتی اکسیدان است. یافته های تیم تحقیق از دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا نشان میدهد که این سوپرخوراکی همین طور می تواند به محافظت در مقابل سرطان کمک نماید.
محققان دریافتند افرادی که هر نوع قارچ را در رژیم غذایی روزانه خود قرار می دهند، با خطر کمتر ابتلاء به سرطان مواجهند. طبق یافته ها، افرادی که روزانه ۱۸ گرم قارچ می خورند در مقایسه با افرادی که قارچ مصرف نمی کنند، ۴۵ درصد کمتر با خطر ابتلاء به سرطان روبرو هستند.
«جیبریل ام با»، سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: «قارچ دارای بیشترین منبع غذایی ارگوتیونئین است، که یک آنتی اکسیدان و محافظ سلولی بی نظیر و قوی شمرده می شود. تجمیع آنتی اکسیدان ها در بدن ممکنست به محافظت در مقابل استرس اکسایشی کمک کرده و خطر ابتلاء به سرطان را کم کند.»
محققان با بررسی سرطان های خاص، به قوی ترین ارتباطات با سرطان سینه اشاره کردند برای اینکه افرادی که بطور منظم قارچ می خورند، خطر سرطان سینه در آنها بطور قابل توجهی کمتر بود.
به طور کلی، این یافته ها شواهد مهمی در مورد اثرات محافظتی قارچ در مقابل سرطان ارائه می دهد. پژوهشگران برای مشخص شدن بهتر مکانیسم های موجود و سرطان های خاص، بر مطالعات بیشتر در آینده تاکید دارند.