مطالعات نشان می دهد؛ مولتی ویتامین ها و امگا ۳ خطر کووید ۱۹ را در زنان می کاهد

یسکافه: نتایج یک پژوهش بزرگ نشان میدهد مصرف مولتی ویتامین ها، اُمگا3، پروبیوتیک ها یا مکمل های ویتامین D ممکنست خطر کووید 19 را حداقل در بین زنان کم کند.

به گزارش یسکافه به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، اما یافته ها نشان میدهد که مصرف هر یک از مکمل های ویتامین C، روی (زینک) یا سیر با خطر کمتری برای ابتلاء به کروناویروس مرتبط می باشد.
به گفته پژوهشگران، از شروع بروز پاندمی کووید ۱۹، استفاده از مکمل های غذایی برای جلوگیری و درمان این عفونت بسیار مطرح بوده است.
مکمل های غذایی می توانند به پشتیبانی از یک سیستم ایمنی سالم کمک کنند، اما اینکه آیا برخی مکمل های خاص ممکنست با خطر کمتر ابتلاء به کووید ۱۹ مرتبط باشند معلوم نیست.
از اینرو پژوهشگران اطلاعات ارائه شده توسط ۳۷۲، ۷۲۰ مشترک انگلیسی را که در مورد استفاده منظم از مکمل های غذایی در ماه مه، ژوئن و ژوئیه سال ۲۰۲۰ در طول موج اول پاندمی گزارش کرده بودند و همین طور نتایج آزمایش کروناویروس شأن را تجزیه و تحلیل کردند.
محققان مشاهده نمودند مصرف پروبیوتیک ها، اسیدهای چرب اُمگا ۳، مولتی ویتامین یا ویتامین D با خطر کمتر ابتلاء به عفونت کووید ۱۹ همراه بود: به ترتیب ۱۴٪، ۱۲٪، ۱۳٪ و ۹٪.
چنین تأثیراتی در مورد ویتامین C، زینک یا مکمل سیر مشاهده نشد.
همچنین هنگامی که پژوهشگران بطور خاص جنسیت، سن و وزن را بررسی کردند، تأثیر حفاظتی برای پروبیوتیک ها، اسیدهای چرب امگا ۳، مولتی ویتامین ها و ویتامین D فقط در زنان در هر سن و وزنی مشاهده شد. چنین ارتباط واضحی در مردان دیده نشد.

منبع:

نظری بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.