انجمن قلب آمریکا اعلام کرد؛ تاثیر ورزش و رژیم غذایی سالم در میانسالی بر کاهش مشکلات سلامت
|بگفته پژوهشگران، ورزش منظم و رژیم غذایی سالم در میانسالی می تواند راهکاری برای دستیابی به سلامت قلب و عروق در اواخر زندگی باشد.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، شاخصهای پرخطر سلامت قلب و عروق شامل سندرم متابولیک، مجموعه ای از مشکلات سلامتی مانند چربی اضافی در اطراف کمر، فشار خون بالا، قندخون بالا، سطح کلسترول غیرطبیعی یا تری گلیسیرید است که خطر بیماریهای قلبی، سکته مغزی و دیابت نوع ۲ را بیشتر می کند.
طبق نتایج یک پژوهش جدید، پیروی از برنامه منظم فعالیت فیزیکی همراه با رژیم غذایی حاوی میوه، سبزیجات و سایر مواد غذایی سالم، راه حل دستیابی افراد میانسال به سلامت قلب و عروق در اواخر عمر است.
طبق سفارش پژوهشگران، افراد بزرگسال باید حداقل هفته ای ۱۵۰ دقیقه فعالیت بدنی متوسط یا ۷۵ دقیقه فعالیت بدنی شدید نظیر پیاده روی یا شنا داشته باشند.
محققان در این مطالعه، داده های مربوط به ۲۳۷۹ فرد بزرگسال ۱۸ سال به بالا را در پیروی از تغذیه سالم و فعالیت فیزیکی مرتب بررسی کردند. سپس وضعیت آنها را در دوره سالمندی در سالهای ۲۰۱۶ تا ۲۰۱۹ مورد تجزیه و تحلیل قرار دادند.
محققان معتقدند هرچه افراد زودتر این تغییرات سبک زندگی را انجام دهند، احتمال کاهش خطر ابتلاء به بیماریهای در رابطه با قلب و عروق در زندگی در آنها بیشتر است.
محققان مشاهده نمودند شرکت کنندگانی که فقط از سفارش های فعالیت بدنی پیروی می کردند، ۵۱ درصد کمتر با احتمال سندرم متابولیک روبرو بودند.
شرکت کنندگانی که فقط به دستورالعمل های رژیم غذایی پایبند بودند، ۳۳ درصد با احتمال کمتر ابتلاء به سندرم متابوایک روبرو بودند.
شرکت کنندگانی که از هر دو دستورالعمل پیروی می کردند ۶۵ درصد با احتمال ابتلاء به سندرم متابولیک مواجه بودند.