مطالعات نشان می دهد؛ ارتباط بیرون از خانه غذا خوردن با افزایش خطر مرگ سریع
|پژوهشگران ارتباط بین غذا خوردن در خارج از خانه و خطر مرگ را بررسی کردند و نتیجه گرفتند که غذا خوردن در محیط های خارج از منزل بطور قابل توجهی با افزایش ریسک مرگ و میر ناشی از آن ارتباط دارد.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، بااینکه تعدادی از رستوران ها غذاهای با کیفیت بالا ارائه می دهند، اما کیفیت رژیم غذایی برای وعده های غذایی خارج از خانه، خصوصاً از فست فودهای زنجیره ای، معمولاً در مقایسه با وعده های غذایی پخته شده در خانه پایین است.
شواهد نشان داده است که وعده های غذایی خارج از خانه دارای چگالی انرژی، چربی و سدیم بالایی هستند و میزان میوه، سبزیجات، غلات کامل و مواد مغذی محافظ مانند فیبرهای غذایی و آنتی اکسیدان ها در آنها کمتر است.
«وی بائو»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه آیووا، در این زمینه می گوید: «شواهد نشان میدهد که غذا خوردن در خارج از خانه با افزایش ریسک بیماریهای مزمن مانند چاقی و دیابت و نشانگرهای زیستی سایر بیماریهای مزمن هم راه است.»
محققان داده های حاصل از پاسخ به پرسشنامه هایی را که طی مصاحبه های حضوری خانگی از ۳۵، ۰۸۴ فرد بزرگسال ۲۰ سال به بالا را از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۱۴ تجزیه و تحلیل کردند. پاسخ دهندگان عادات غذایی خودرا همچون دفعات خوردن وعده های غذایی تهیه شده در خارج از خانه گزارش کردند. سپس پژوهشگران این گزارشات را با گزارشات مرگ تا ۳۱ دسامبر ۲۰۱۵ مرتبط کردند.
محققان خطر مرگ در میان شرکت کنندگانی که معمولاً بیرون از منزل غذا می خوردند (دو وعده یا بیشتر در روز) را با افرادی که به ندرت بیرون غذا می خوردند (کمتر از یک وعده در هفته) مقایسه کردند. آنها مشاهده نمودند خطر مرگ به هر علت در افرادی که عمدتا بیرون غذا می خوردند ۱.۴۹، مرگ ناشی از بیماری قلبی عروقی ۱.۱۸ و مرگ ناشی از سرطان ۱.۶۷ درصد بود.
محققان تاکید می کنند که مصرف مکرر وعده های غذایی خارج از خانه یک عادت سالم نیست و باید مردم را ترغیب کرد که وعده های غذایی بیشتری را در خانه تهیه کنند.