مطالعات نشان می دهد؛ چای چگونه بر کاهش فشارخون تأثیر گذار است
|به گزارش یسکافه نوشیدن چای با فواید زیادی برای سلامت همراه می باشد که یکی از آنها، کاهش فشارخون است.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی، محققان پی بردند ترکیباتی معروف به کاتچین ها که در چای سبز و سیاه وجود دارد، با آرام کردن ماهیچه صاف که رگ های خونی را شل می کند منجر به کاهش فشار خون می شود.
این یافته می تواند منجر به تولید داروهای بهتر برای فشارخون بالا شود.
هر دو چای سبز و سیاه از برگ های یک درختچه معروف به Camellia sinensis دم می شوند، اما چای سبز که از برگ های تخمیر نشده تهیه می شود، حاوی آنتی اکسیدان بیشتری است.
اکسیداسیون طی فرایند تخمیر چای سیاه، سطح آنتی اکسیدان آنرا می کاهد.
برخی مطالعات نشان داده اند که چای سبز از ایجاد سرطان ها پیشگیری می کند، فشار خون بالا و خطر بیماری های قلبی را می کاهد.
با این حال، مکانیسم مولکولی مسئول تاثیر بر فشار خون تابحال نامشخص بوده است.
دانشمندان دانشگاه کالیفرنیا و دانشگاه کپنهاگ دانمارک دریافتند که آنتی اکسیدان های موجود در چای، کانال های یونی را باز کرده و می توانند عضلات رگ های خونی را شل کنند.
طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی، بیشتر از یک میلیارد نفر در دنیا مبتلا به فشارخون بالا هستند.
مطالعه جدید نشان داده است که دو آنتی اکسیدان موجود در چای، معروف به کاتچین، یک کانال پروتئینی را در غشای سلول های عضلانی که رگ های خونی را شل می کنند، باز می کند. بدین ترتیب یون های پتاسیم با بار مثبت از سلول ها خارج می شوند.
کانالهای موجود در سلول های عصبی و عضلانی ولتاژهای سراسر غشای خویش را حفظ می کنند و اجازه می دهند یون های منفی و مثبت به صورت کنترل شده وارد و بیرون بروند.
محققان معتقدند افزودن شیر به چای سیاه باعث کاهش تأثیرات ضدفشارخونی آن نمی گردد.
منبع: yescafe.ir