عضو هیات علمی گروه تغذیه؛ تازه خوری سبزیجات مفیدتر است
|به گزارش یسکافه عضو هیات علمی گروه تغذیه بالینی رژیم درمانی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، در مورد نحوه مصرف مواد غذایی و خوراکی ها با هدف تقویت سیستم ایمنی بدن، نکاتی را متذکر شد.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، گلبن سهراب، در مورد شیوه های تغذیه ای که بتواند سطح ایمنی بدن را در روزهای کرونا افزایش دهد، اظهار داشت: با عنایت به این که مهم ترین راه جلوگیری از بیماری شستن دست ها و رعایت فاصله اجتماعی است اما جهت اراتقای سیستم ایمنی بدن، بهتر است یک تغذیه متعادل و متنوع شامل همه موادغذایی و گروه های غذایی داشته باشیم تا بتوانیم تا حدودی از کرونا به دور شویم. وی، بیشترین موادمغذی که در عملکرد سیستم بدنی مؤثر است را شامل ویتامین های A، C، D، اسیدهای چرب امگا ۳، سلنیوم، روی و آهن دانست و اضافه کرد: انواع مرکبات همچون لیمو شیرین، لیمو ترش، پرتقال، نارنگی و کیوی، از منابع غذایی ویتامین C هستند. این در شرایطی است که با دریافت دو تا چهار میوه ۱۱۰ گرمی و سه تا پنج واحد از گروه های سبزی ها به صورت روزانه، اساسا نیاز بدن به ویتامین C تأمین می شود و نیازی به مکمل نیست. سهراب با اشاره به اینکه سبزیجات منبع خوب ویتامین C هستند، اظهار نمود: هر چه سبزیجات تازه مصرف شود، ویتامین C بهتر حفظ می شود، چون که با پختن و نگهداری این مواد غذایی، میزان سطح ویتامین C کاسته می شود. ایشان در ادامه منابع ویتامین A را شامل انواع جگر، میوه جات و سبزیجاتی که رنگ های تند همچون رنگ قرمز، نارنجی و سبز، شامل خرمالو، کدوحلوایی، انواع فلفل دلمه های رنگی، هویج و برگه زردآلو دانست و خاطرنشان کرد: انواع گوشت ها، مغزها، دانه ها، حبوبات، تخم مرغ، لبنیات و نان های کامل یعنی نانی که سبوس آن گرفته نشده است اما تخمیر کامل شده باشد، شامل منابع «روی» هستند. عضو هیأت علمی گروه تغذیه بالینی رژیم درمانی دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، ضمن اشاره به منابع امگا ۳، اظهارداشت: مصرف ماهی دو مرتبه در هفته و دو عدد گردو به صورت روزانه، زمینه ساز تأمین امگا ۳ است.
منبع: یسکافه