مراقبت های تغذیه ای بیماران کرونایی در دوران حاملگی و شیردهی
|به گزارش یسکافه مادران آبستن و شیرده که به بیماری کرونا مبتلا شده اند، باید مصرف مایعاتی چون سوپ ها مثل سوپ مرغ و آب میوه ها را بالا برند.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در مطلبی در مورد مراقبت های تغذیه ای مادران آبستن و شیرده در دوران بیماری کووید ۱۹ اعلام نمود: مادران آبستن و شیرده ای که به بیماری کرونا مبتلا شده اند باید آب بدن به مقدار کافی تأمین شود و مصرف مایعاتی چون سوپ ها مثل سوپ مرغ و آب میوه ها را بالا برند. وعده های غذایی کم حجم با دفعات زیاد استفاده گردد همینطور در صورت بروز اسهال، از وعده های غذایی سبک و کم حجم استفاده گردد و از غذاهای خیلی داغ و خیلی سرد و پرچرب پرهیز شود. در صورت عدم تحمل شیر از مصرف آن خودداری شود. میوه هایی همچون سیب و موز مفید می باشد ولی میوه هایی مثل هلو و انجیر مصرف نشود. وعده های غذایی کوچک و حاوی مقادیر بالای مواد مغذی شامل پروتئین با کیفیت بالا، ویتامین ها و مواد معدنی مصرف شود. از مواد غذایی غنی از ویتامین و املاح بویژه انواع میوه ها و سبزی های تازه و فصل بیشتر استفاده گردد. مراقبت های تغذیه ای مادران آبستن و شیرده – عرضه وعده های غذایی کوچک در طول روز حاوی مواد مغذی همچون پروتئین با کیفیت بالا، ویتامین ها و مواد معدنی – افزایش دفعات وعده های غذایی – تأمین آب بدن با استفاده از آب شرب سالم و مصرف مایعاتی چون سوپ ها و آب میوه های طبیعی – استفاده از انواع میوه های در دسترس (موز، آلو، زرد آلو، طالبی، کیوی، پرتقال) و سبزی ها (اسفناج، جعفری، هویج، کدو حلوایی، گوجه فرنگی و سیب زمینی) در برنامه غذایی روزانه