تاثیر مواد لبنی بر کاهش خطر دیابت و فشار خون
|به گزارش یسکافه نتایج یک بررسی نشان می دهد: مصرف شیر با کاهش خطر مبتلاشدن به بیماری دیابت و فشار خون بالا مرتبط می باشد.
به گزارش یسکافه به نقل از ایسنا، یک تیم تحقیقاتی بین المللی در بررسی های خود به ارتباط میان مصرف میزان قابل توجهی از لبنیات و کاهش خطر مبتلاشدن به بیماری دیابت و فشار خون بالا پی بردند.
در این بررسی تحقیقاتی روی ۱۵۰ هزار نفر از ۲۱ کشور همچون کشورهای آفریقایی، آسیایی، اروپایی و آمریکای شمالی و جنوبی انجام گرفت. همین طور سن شرکت کنندگان متفاوت بود و بین ۳۵ تا ۷۰ سال سن داشتند.
دراین بررسی از شرکت کنندگان درخواست شد تا به پرسشنامه ای در مورد مواد غذایی مصرفی در مدت یک سال پاسخ دهند. همین طور از این افراد درخواست شد تا به پرسش های مطرح در مورد میزان مصرف لبنیات از قبیل شیر، ماست، پنیر و خوراکی های تولید شده با لبنیات پاسخ دهند.
محققان وضعیت سلامت افراد شرکت کننده را ۹ سال بعد مجدد مورد بررسی قرار دادند. بگفته پژوهشگران این افراد بطور میانگین حدود ۱۷۹ گرم مواد لبنی در طول روز مصرف کرده اند همین طور در این بررسی مشخص شد میزان مصرف مواد لبنی در کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی و جنوبی بیش از کشورهای آسیایی و آفریقایی است.
به گزارش یسکافه به نقل از مدیکال دیلی، پژوهشگران یافته های به دست آمده را بررسی کردند و دریافتند: مصرف مواد لبنی با کاهش ۲۴ درصدی خطر سندروم متابولیک که شامل مجموعه ای از علایم خطرزا در بروز بیماری قلبی است، ارتباط دارد.
منبع: یسکافه