یافته محققان استرالیایی؛ رژیم غذایی گیاهی ریسک زایمان زودرس را می کاهد
|یسکافه: یافته ها نشان میدهد رژیم غذایی گیاهی پیش از بارداری، ریسک زایمان زودهنگام را می کاهد.
به گزارش یسکافه به نقل از مهر، «درجی گیت»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه کوئینزلند استرالیا، در این مطالعه، رژیم غذایی حدود ۳۵۰۰ زن را بررسی نموده و دریافت مصرف زیاد هویج، گل کلم، کلم بروکلی، کدو تنبل، کلم، لوبیاسبز و سیب زمینی پیش از حاملگی به زنان در رسیدن به حاملگی کامل کمک می نماید.
گیت در این زمینه می گوید: «سبزیجات سنتی سرشار از آنتی اکسیدان ها یا مواد مغذی ضدالتهابی هستند که نقش اساسی در کاهش ریسک نتایج منفی برای زایمان دارد.»
«زنان پیش از حاملگی به برخی مواد مغذی ذخیره شده مانند کلسیم و آهن نیاز دارند که برای جفت و رشد بافت جنین بسیار مهم هستند.»
به گفته گیت، «شروع تغذیه سالم تر پس از باردارشدن خیلی دیر است، چونکه نوزادان تا اختتام سه ماهه اول حاملگی به طورکامل تشکیل می شوند.»
محققان تاکید دارند پیش از باردارشدن، زنان باید از شیوه رژیمی مناسبی پیروی نمایند تا ریسک زایمان زودرس کم شود.
کودکانی که زودرس متولد می شوند با ریسک بیشتر بیماری های متابولیکی و مزمن در بزرگسالی و همین طور رشد ضعیف شناختی و عملکرد آکادمیک مواجهند.
در تولد زودرس، نوزاد پیش از هفته ۳۷ حاملگی متولد می شود.
منبع: یسکافه